連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
如果serco當初唔搞呢個咁虛偽既qna
Hauying應該都唔會爆左呢堆料出黎
支持你hauying
咪就係平時po埋po埋呢啲正能量 點知私底下咁閪個反差先恐怖
搵人開苦主谷
苦主應該超過30個
一齊報海關貨不對辨+報税局
貨不對辨𠱓左咁多妹豬錢
係時候有報應
夢雨賣先的
Serco特登賣平佢10蚊
好似serco有心搞佢
同我屋企塊地布差唔多
其實Serco係咪前Uniqlo員工,每次都要寫感謝卡俾人,完全係啲日資公司懶係注重團隊精神啲把戲。

木魚一早幫serco影過呢件背心相 幾肯定serco入先 影相執相都有排搞 畢竟佢要大p 就算上先過serco 都只係因為佢間嘢規模細 得幾十件product 要上架自然快啲 木魚不如照喺serco store cap圖落自己度咪得
喂有得諗喎
中過伏既都可以投稿
多謝你
想問個label寫住咩?
呢件睇相好吸引 當時差啲買咗

Btw屌佢啲貨一有問題就成日話「暫時未有其他客人反映有問題」講真邊個知 好多年前買過件啡色長袖T 嚟到係偏綠嘅啡色 當時已經即刻搵咗CS 同樣係呢一堆理由 同埋話係批次唔同 光線唔同 但會唔會差得太遠..着過一兩次之後真係覺得隻色太柒 收埋咗係櫃底

終於知點解咁多年都唔開放俾人上去買嘢 質地又差 色差又嚴重 真係得網上圖片先呃到人
下面嗰個放喺Ss呢個Dystopia入面直頭痴撚晒線
會唔會係未做大 攞貨攞得唔夠多所以成本價貴啲?
成日強調先最偽
正如你唔會日日強調自己今日食咗飯好鐘意食飯
自然嘅嘢係唔洗咁做
Serco賣到咁多貨 來貨價洗唔洗50
個人覺得呢套褲值

30蚊
1-9勁多買過比佢𠱓既妹豬投左
可以整個整合+開苦主谷

隻黑心雞貨不對版比人拉
苦主們就可以拎返啲錢!
個料真係唔掂 如果係似Suit嗰種 應該唔會皺到咁仲要賣咁貴 去GU買好過
咁都開到10,睇黎serco都兇多吉少
似大陸扮韓國
好似上面地布貨9成唔洗
做過下呢行
寫錯做6/31 呢個真係離譜
人手輸入成堆日期幾時出糧嚟解釋冇拖糧
咁我預計你都係有fact check出糧日期再寫啦
呢啲都錯得咁咪即係每個月鳩填啲日子
諗住用一大堆日期蒙混過關 扮已經解釋咗
要回應指控點解唔cap哂所有銀行出糧日期做證明?
同埋忙得濟呢個藉口真係好肉酸
咁係咪代表傾遲到罰錢或者其他濕碎野凌駕喺員工準時出糧嘅基本權利之上?
如果真係著緊員工 準時出糧真係最最最基本
講到尾其實都係入世未深但唔小心賺到大錢

無啦啦有權力去管一班人 結果就沉迷喺呢種權力
又唔自省本身權力不對等問題 又唔鐘意聽反對聲音
久而久之就變咗有不滿同問題都唔識改善

請清潔呢啲基本開支嚟 唔好以為整個studio加幾隻貓就可以半呃半推慳咗啲必須開支
一開始大大方方認哂錯低調處理都仲有得救
依家推到9引埋一堆買家講你產品質素問題
Melody 最鐘意po自己食咗幾多澱粉質 最鐘意撈麵餸飯知你有努力食嘢但都係瘦同虛弱啦 錫返啦
睇落似棉麻?都幾難打理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞