連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
成日chok住個嘴嚟影
造作到
瞓醒繼續追
咁幾好喎

網購嚟講快到好似自己落門市買真係幾勁

利申:以事論事 非打手
真係打算賣名氣就得?

網店無service 都係好快收皮
屌笑死我真係新員工真係好精彩
我心諗佢咁講野咁搶口 一定有大戰睇 點知原來只係做咗一個月出過一次糧 屌
攞攪珠呢單講
交通意外係serco話要有新聞做proof先得
反而係kappa話唔好咁harsh
證明serco本人都夠kam
佢成日咁樣懷疑同事
點做大家庭呀
瞓醒發現原來錯過咗咁多花生
今日逼唔逼到serco回應鋪頭問題
Model上身圖不符 品質問題 色差問題
係快㗎
我so far買同退貨都好快收到/處理
所以齋講購物流程係好smooth嘅
尋晚係咪sinyee本人上水
Serco 一直玩緊fact check: trust me dude
啲藉口嚟,證據說服力不足
Hauying 果啲先叫fc
呢幾日睇完咁多wts證據,發現佢份人都幾撚長氣
連平時講嘢都好似賣衫打caption咁成抽嘢
到最後發現自己錯咪道個歉先囉,sorry唔係好難啫
但就成日左賴右賴,兜成個圈想令人覺得佢無辜
係你錯就錯架啦,仲要俾麻煩員工
呢點真係網店嚟講佢做得好好
但公司啲同事應該做到隻狗咁
快送快退 好多網店都做唔到 真係抵佢賣咁貴都做得起

btw我都係走先 費時比人話我係打手
做到隻狗都算 個人工咁低先攞命
我覺得比起d咩mpf,遲到攪珠哩d野
賣衫實物同演示唔同問題更加大
前者係人事內部問題,mpf哩d野雖然遲交係閪但係積金局唔告法律上吹唔漲,只係顯示出佢行為同佢完美人設有差別
但係p相p身高比例,顏色有唔同,實物品質參差哩d係講緊呃鳩人話佢件衫好好水人去買wo剩係屌哩樣都夠屌到佢收皮啦
做到隻狗咁都算 人工仲要低
成件事好血汗
佢成日讚xx team同事效率高
但萬二蚊人工
唔係pi 後尾條友po埋舊年12月尾出糧
所以唔係新入職嗰個pi
照舉報佢 佢話報左姐 行動力咁低點知係咪作個藉口出黎扮做左野
佢係怪e 同事做野太快
我之前做回頭客都係因為購物流程嘅體驗好好
但中過伏之後就唔敢再買得咁爽手
唔撚再信佢啲上身圖 自己用尺度好過
諗諗下其實都好多嘢佢解釋嗰陣
全部都係佢以為佢以為

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞