連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
從來冇人爆過佢中學個樣/事蹟
好同壞都冇
同lilian kan一樣
呢樣嘢先係最神秘
埋我單咁好
隱形人
之前同事整咗蛋糕返去切埋俾佢
最後佢嗰件蛋糕都係餵咗垃圾桶㗎
蛋糕唔係aka pi
應該係sinyee 或者係Serco x Family
想問唯一準時收到serco糧果件蛋糕去左邊
又哂左個acc
咁靚女好難隱形喎
就算無朋友都總有啲眼紅友爆下料 但佢又無
呢個問題真係唔使同佢擔心
做就一定有得繼續做
做得大唔大係唔係龍頭嗰啲就另計啦
你睇吓skymart淘寶貨再加自己整嘅標籤 但係韓國牌子
咁樣都死唔去 而家仲要真係自己整埋自己嘅牌子
打正旗號仲要繼續開分店 我真係睇到r撚晒頭
苦主留名
仆佢個臭街
退購物金真係好撚嬲
逼我下一次要再買返
屌你老母逼人買返佢啲啲野
仲要180日有效閪中之閪 我限時之內睇唔中佢啲閪貨 我筆錢就無左
黑店
其實有冇得去消委會投訴?
開到實體仲要唔係死場就已經知呢行真係愈做愈有
真係唔知話香港多on9定佢識做生意好
開緊會呀
其實serco憑咩賣到啲衫咁貴
呢樣真 我以前公司有個呀姐投訴工作環境唔安全令到佢受傷
唔洗一個星期勞工處就有個安全主任上嚟
做晒interview同巡查 公司仲要交好多文件 煩過閪真係

cs兩個回覆都好kam
其他客讚關而家呢個客投訴咩事
學埋店主本人一齊情緒勒索
俾人照肺(꒦ິ⌑︎꒦ີ)
真係
你話我雞蛋裏面挑骨頭都好
我覺得佢真係為客人好嘅話
而且老實講 given that佢嘅地位
真係換過批貨 嗰啲跌咗嘅錢咪當比PR囉
真係做得出贏盡掌聲添啦
我都買過 都諗咗好耐 因為見冇得退錢淨係可以變咩購物金 已經感覺間野西 不過搵唔到類似款 所以買咗 好彩買嗰都正常冇事不過係淘寶料 完全唔值佢賣嗰價 唔會再買

而家見到d staff真心得12-13k 仲要洗廁所 又拖糧又遲搞MPF 遲到攪珠 真係屌出聲 你做老闆食水咁深 仲咁對員工 真係有病 感覺我自己做咗幫兇 希望大家唔好買呢間
用下個腦都知156唔會生成咁啦
外星人咩
好似最後都係得兩個資料
資料一 叫飛機清 佢好似自己都有講過
資料二 另外有人話佢中學唔講嘢
資料二嗰位師兄好似有人跟進嘅時候都無覆到落去lu
已經判斷唔到真定假
睇你強唔強硬
你死都要上庭告
勞記點都人幫你推上去

之後開庭前會有個和解會
問你地係咪真係告
如果老細呢一刻都唔賠錢
個官就會屌柒佢

最緊要唔好怕煩 平日記得留底
咩病假紙 醫生紙 糧單 所有信件
所有文件 keep 好 影印好先交上
我私底雨早出糧比你地
做咩爆我大鑊
我想講佢淘寶貨單嘢都係有PR爆料
公司一樣周圍都係閪人
老細一樣係周圍喺度捉鬼

呢啲真係同人唔同命
本來我都有追擊下
見到周圍都排晒長龍仲要再開新分店
最後就覺得其實屌都無謂 有啲人真係屌唔醒
你咁樣鬧p 圖果位弱智 好過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞