連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
有冇咁誇張
當佢15個員工每人14000人工(包埋mpf)
呢度都20萬
studio加唔知有冇貨倉當3萬租
賣廣告唔熟行情唔計先
以上成本當30萬
每張單當300蚊利潤
如果要100萬利潤每個月要做四五千張單先有
佢ig 23萬followers 應該男人follow睇相多過女人想買嘢
唔會有咁高營業額掛
而且正常搵緊成球嘅腦細唔會一萬幾千人工都姑寒到咁
雖然佢唔係正常
利申 鳩計
以為佢21 點知原來係31
仲咁撚蠢得唔得㗎
未有耐
呢啲衣著嘢P色真係不了
身高比例嗰幾張又係
你老尾你低炒wide鏡影都話可以係角度問題
你全部上身圖都正面影就唔好P得咁過份啦仆街
一件都2xx利潤
三件包郵,你當每一個客買三件以上。(好多客都為咗慳少少錢買夠三件,捉心理)
一單賺$7xx以上

韓國衫嘅質素同價同淘寶冇乜分別,成衣好平價,尤其批發
同意 唔應該blame the victim
孟加拉一條牛仔褲成本都唔使$10港幣
牛仔褲已經叫做厚料……

我果時買呢條 164都仲ok 夠長咁樣
我著係啱啱過屎忽
我都矮佢幾cm
有冇可能呀 變咗著唔到出街
其實要話有位入
就算開咗苦主post
打手只要認住ss嘅post入去洗地 都一樣冇分別
我自己就覺得冇話有冇位入
ss/打手點兜都好
只要有證據 大家自然識判斷
好似hauying爆啲料咁 serco回應完大家咪唔收貨繼續屌
利申非打手 我本人係想搭單狙擊埋佢水份圖
有幾耐風流就有幾耐折墮
支持
小個子福音
間鋪形象一定大打折扣
樓豬要唔要幫手開苦主po
賣純情可愛出事啦
我只係想帶出入得呢啲post唔係食花生就想佢收皮㗎啦
我正正就係一路都覺得賣衫p圖係有問題 所以先唔會online shoping買衫都唔明點解仲會可以愈開愈多特別係ig shop大型連鎖都仲明
各有各屌無問題 只要唔係好似上面條友一嚟就人生攻擊 咪當討論下推post
唔了你地開
啱啱過屎忽
咁咪正囉
一揭起就屌得
我冇買過唔知佢三件平啲定點
不過我一張單係指一件咁解
但我都唔覺得上到一球呢個數
如果開網店請十幾個人可以月入一球我真係冇嘢好講
無所謂 所以我都係發表下意見
討論區就係咁用㗎啦
唔係人生攻擊又無乜野

btw因為會幫襯既未必會入啲追擊ss既post想提下人既真係開個苦主post應該會多啲ss既客/潛在顧客睇
有P圖可理解但P到顏色咁貨不對版會唔會太過分
咁都仲唔叫水人
係呀我覺得mpf拖糧同水份圖就冇衝突
可以一齊屌嘅
冇必要講到狙擊水份圖好無謂咁
因為都的確有人因此中過伏 呢班受害者都有權聲討
btw原來佢31歲
都呃到幾多人
Sidetrack少少 阿grace好正
點計 唔係93 94咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞