連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
其實正常都唔會 擺明係到亂揾藉口
雪姨就算啦 所謂送大禮 啲收視率一定回到本佢先送
肯定度過一條片大約有幾多錢
先用呢啲送禮topic 吸引觀眾
如果唔係拍片 你估會唔會咁豪
佢個款似係打算8號波個日去upload個過數指令比銀行,但係8號波,銀行冇人處理
Q&A講唔會遲係如果晨早upload左過數指令,內容係8號波個日執行,咁掛唔掛波係唔會影響個指令既執行
成年冇供係刑事
積金局會唔會你補交完當冇事
你估你中資咩
仲要扮黃店
啱啊 應該開po集合苦主
一次都冇幫襯過間嘢 因為覺得間嘢明顯呃錢
但有時喺街見到啲妹妹真係買咗佢啲衫着 就覺得佢哋俾人呃咗買啲咁嘅質素嘅衫好唔抵!

水啲妹妹買佢啲垃圾衫,店主自己賺到笑轉個頭就買名牌啦
S&K 有mon post就聽下人講啦
叫左你換批有用啲既打手
琴日個三件比人撚成狗 今日再睇post又見到個翻左一個月就搶口到仆街既
只會令你更黑人憎
萬千寵愛嘅公主真係咩都「我以為」就大撚晒
洗鬼有“人”去處理咩,咩年代...
咁都pr你睇返前面啲post先
我搵咗幾多圖嚟片佢啲上身圖有水份
我都食緊佢花生㗎 只係順手bring up埋ss另一個問題
更慘嘅係人工已經咁低 但仲要追佢出糧(´༎ຶོρ༎ຶོ`)
如果要開苦主po
應該真係大把絲有料係手
我自己買過兩次 兩次都有問題
你最多都係屌佢有色差賣啲qc相對無咁好既ig shop 有p圖真係基本
水唔水啲妹妹就見人見智啦
牛唔飲水
8號波嗰日好似係7/1黎
本身都係紅日 點會揀嗰日upload過數指令
P樣都算,P身高比例令人覺得cutting好而令人買wo咁都冇問題?
邊有抵唔抵 你買咩衫係抵既 自己覺值咪得
叫佢算鳩數啦 以大貓為例 autopay要係你指定既付款日前一日晚上十二點前遞交(ebanking咋 如果用傳統方式係要提早一個工作日中午十二點前送到自動轉賬部)

根本唔會因為八號波遲出糧 遲出糧原因得一個 就係佢遲左做ebanking autopay

跟着佢做野慘撚過食屎 出糧都遲既公司執柒左佢啦
佢俾唔到實際嘅benefits員工,咪以為可以靠人情味去留人 點知份人本身閪得滯連人情都唔識俾
持平小小啦
CK都幫JB P大隻左啦
都係個句牛唔飲水佢又無逼你買
網店/Product相落夾拉比例呢啲真係基本
講呢啲野一陣又比位打手入話咩主觀呀依樣個樣
針對翻拖糧mpf個啲咪算
btw屌我洗地/pr/打手之前建議睇翻早小小既post 廢事用多個留言解釋唔係pr打手
啱啊 咁係誤導消費者wor
係,你問題
屌係wo 1/7 8號波第二日又星期六
點講都應該星期四upload wo
(講開其實好多閪港資都5號先出,唔遲過7號都叫做冇法律問題,不過咁姐係ss都可以分類為閪港資)
但係佢係即時過數喎 正常過左服務時間都得
你有無睇到個九頭身圖?
唔係唔俾你p 你p高幾cm我都唔怪你
屌你 156變176 係咪過份左呀
你講大擺網店都係咁做 同pi講大擺公司遲出糧有咩分別
普遍咁做從來唔代表嗰個行為就係正確
題外話
ss好似清緊ig comments
咁你唔去屌m記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞