連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike

間仆街仲只係退購物金
唔係退返錢去銀行
搵笨 同食左你啲錢有乜分別
9撚到佢
焗住要再買佢啲垃圾
佢真係好撚八婆 啲story成日扮撚曬pure 拍廣告都賺唔少啦 仲要搞埋搶錢韓國貨 個價錢勁狼死
有冇傳送門
冇追開痴線西但好憎木魚
咪覆佢啦 死忠黎
理解錯個個似係你
我回覆樓上話苦主追討呀
明顯講緊過左7日以後仲要追討
做乜衝出黎柒
佢9到咁
再買分分鐘寄之前會比佢報復吐口水
或者比佢自己著過嗰啲你
又想講香港人人賤?
木魚影相啲表情+動作已經睇得出佢係極做作既女
重要扮柔弱到出曬面
呢條女紅得起又係一個奇蹟
好似退野飲返水吧凍撚茶
事實黎
想要
咁你就唔好講個個都咁仲使做生意
你直接話佢過咗個期限係冇得追討
其實收得嗰封信唔係代表佢有交咩
見前面有其他巴打提過 啲員工好似以為查稅先有封咁嘅嘢但其實唔係 有冇多啲做老闆嘅巴絲打可以再講講
覺得佢好貪錢 成個ig勁多廣告
做完serco model冇耐就係咁po女神針賣廣告 話自己皮膚好咗好多
然後又po麵呀飯呀嗰啲話自己好鍾意食澱粉
但唔肥身體好差 然後賣中醫廣告
後尾開埋間成日無啦啦就暫時停業嘅鋪頭
究竟佢啲客人係咩人嚟
我反serco個陣你都唔知係邊
不嬲話佢吹大左
純粹見到你地反佢d point得淡笑
追返之前啲post啦事實係佢啲貨真係有色差 鴨屎綠變灰色喎個個唔係色盲見到有問題都想退貨啦 係好多妹豬都諗住中伏一次半次 廢事搞退貨麻煩 唔退咋你做得呢啲生意 個個都話唔啱有理據 就要退㗎啦

因為香港冇法例管制網上購物退貨/退款 依家香港好多網店退款時候都選擇退「購物金」變相焗啲人要係嗰間鋪繼續買垃圾而ss比你退貨嗰陣 仲要你證明係真係唔啱著 影曬相 再喺時限內自費寄返去 最後你係收到購物金 成個過程就係好閪
絲打下次都係去實體店買Suit啦上ig網店買衫 真係一年中過唔少伏
佢同serco一樣都係吸妹豬客群
將自己個人設打造得勁好
務求令大量妹豬羨慕心心眼
覺得買左佢地既產品就可以同佢地一撚樣
要等佢退埋啲濕鳩購物金可能放上carousell仲快拎得返啲錢見前面啲post勁多人買完唔啱放上去賣
我都覺得你好好笑
「網上買野預左架啦」
網上買野就要接受買到貨不對版調哂色既衫?
唔岩佢話可以7日退貨 退完又係逼你係佢度再買野
再買到唔岩既你係咪又講一句「網上買野預左架啦」?
我都買過ss 買到唔岩既佢又係叫我填表寄返去 我嫌煩唔退 但我都會同人分享呢個中伏經驗 有問題?
講野成個廢老咁建議收聲
佢應該唔太覺得自己做錯
逐一(以為自己)反駁咗 覺得自己用個真心同啲員工做朋友
超越老闆下屬關係 一邊剝削 一邊交心
其實點樣揾到來貨價
頭先位巴打都岩(๑╹ω╹๑ )
速成有 日文好似再多啲 例如上面 同
ʕ⁎̯͡⁎ʔ༄仲有
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
ʕ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ•̫͡•ʕ•̫͡•ʔ•̫͡•ʔ
可以研究下
App好似就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞