連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
咁L大鑊 唔知serco點拆呢
木魚:我真係唔想紅 唔想入FH架 我係拒絕架
但拒絕左唔知點解會入左去 做女主角架
melody~~
點做到咁假 好驚
serco愈描愈黑
一方面聲討係真,另一方面見到佢咁狼狽都幾心涼
做埋咁多陰質嘢 扮晒天真咁
上咗神枱咁耐 一跌就唔知仲翻唔翻到身
有無得退貨?
支持 違反商品說明條例!
你講曬啦屌
網店有時會有實體店冇嘅size
例如u記網店就會有XXL
再者又唔係啲人日日都咁得閒出去實體店買
網店就係為咗方便 同埋有差唔多款咪會去囉
佢應該真心覺得狙擊水份model相
唔及mpf拖糧等等咁有效可以令ss收皮
但真係唔建議blame the victim
咁樣都係令個討論going nowhere
兩件事混為一談無意思㗎喎
所以我咪話另外開多個苦主post好過啦
提下啲妹妹唔好再中伏
大家都係想佢收皮又可以整合佢啲before after同qc問題 等人唔好中伏
入得嚟既又未必係會幫襯佢
反而你開個苦主post 會幫襯佢既可能仲多
飛咗件肥柒,大班有錢仔溝佢啦
咩我講晒
u記網店就會有xxl
你可以落鋪頭睇左實物先啦已經
size問題咋喎
又開會冇飯食
琴日已經遲放lunch
做到咁假先唔可怕 如果係真心先恐怖。(-.-)。
幾時執?
11就快
早幾個post已經有打手洗地話咩主觀又屈佢又盛 出晒啲情緒勒索既招
預期留個位比人入 點解唔分開兩件事
苦主有苦主post
唔人生攻擊既討論下咪當推post
啱呀 都唔知為乜黐埋老高度
不過佢兩個一樣咁自我中心
如果放出嚟都係害左其他人
唔知佢以後仲點請人呢
典型港女
恃靚行兇
大把妹豬入去做已經有個淨係出左一次糧既搶口到
好撚恐怖虛偽到打冷震
啲Bitch到出面嗰啲女都無呢類咁令人可憎
serco:你唔做仲有大把人肯做(。・ω・。)
姐係你係想佢收皮囉
我就冇乜意見,純粹見到佢本業賣衫但係呃鳩人哩樣野好仆街。改善左咪抵讚,唔改咪keep住屌
人事我覺得都可以叫管理不善,但係網店p色p比例直頭可以話係存心水鳩人
不過~其實2樣都係問題,係覺得人事問題大啲,我覺得p衫問題大啲,咪各有各屌
只要你唔好覺得賣衫p衫係冇問題就得
睇完最尾幅圖就要召喚埋妹豬出黎
豬隊友挑人機 瞬間俾人收皮
以為自己上一個月準時出糧就好屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞