連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
所以咪問你係想睇到佢係收皮定改善囉
法律問題係講緊比政府告wo
罰款只係根據mpf條款,遲交既處理方式
覺得可以開IG 好似之前痴線西咁
等啲冇連登AC嘅妹豬都可以知道唔好再幫襯佢
呢款頸巾同frd一齊夾埋買咗四隻色
全部出到嚟都同佢影啲相唔同色
佢影出嚟係啲溫柔少女色
實物係灰灰沉沉咁
一睇就知佢p圖p得超過分
自此冇再喺佢度買過任何嘢
你要睇佢改善你咪dm佢同佢講
罰款只係根據mpf條款,遲交既處理方式
呢個咪就係set好左係到既punishment
p圖呢
P圖事小
P到model 小矮人都變9頭身
件衫係相同實物顏色唔一樣 真情係誤導消費者啦
Serco做到咁點解唔屌得
之前討論緊係因為好多人睇左啲staff既試身報告
按照佢哋既feedback 比對翻自己既身材應該買咩size 但係好多絲打買翻黎個size根本就唔一樣 鬆到著唔到

懷疑係p相 所以後來先有呢張對照圖

p圖唔係唔得 但係佢p到咁誇張之後又個個staff都話啱著 講大話咪唔得囉
溝到靚女仲要靠女發埋達
咪就係網店冇實物試,所以更應該有相顯示真實顏色同cutting,而唔係p出黎水鳩人
lm
Dm點會應梗係借今次黎屌埋
咪就係網店一直都會有呢啲risk已經唔係第一日有人講
點解仲要買網店佢啲野好特別?
no offence係網店中呢啲伏點解唔去啲有得睇實物既地方買
想知點estimate, 每月賣幾多件?
想加入賣衫行業
灰色p到湖水綠都唔屌得
唔係唔p得 但over咗就要屌㗎啦
唔係唔犯法就做乜都得㗎on9仔
計佢成本 再估算收入
“咪就係網店一直都會有呢啲risk”
你哩句咪同人覆咪就係港資不嬲咁閪有咩分別
其他店係咁唔等於唔可以屌ss哩樣野wo
嚟埋人生攻擊就覆你都廢撚事
block你老母閪算
on9仔
痴線開到10
其實佢涉嫌干犯商品說明條例。

仲有:以欺騙手段取得財產

真係可以報警同埋海關。

佢列出model身高,都係俾人做對比
但而家改高咗個model,即係誤導,涉嫌欺詐。

咁樣做生意,同淘寶有咩分別?

其實佢如果唔寫Model嘅身高。
咁樣都仲好啲 而家真騙!當人傻。

Dklm
支持報海關
而家最好cap低啲圖先。
今日熱門有5個post都係serco花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞