連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
吹到實物實拍,咩高度都著到,結果又夾又P
木魚啲事蹟多到可以自己開一個新po
特別係個d咩95折優惠呀/新貨優惠
d單實多到做撚死人
仲要一唔小心錯左一單
當月既bonus就冇撚埋
而且要重新累積
證明fightback得快嗰個真係好多料喺手
處於弱勢嗰個就經常要用足一日時間去解釋
一日解決一個問題真係等到頸都長
而家望返單車徑單野覺得佢個reply好撚虛偽
好撚肉酸,想像到條女一邊打呢段字一邊叫人P走啲行車線個閪樣,仲要嘟住咀
其實個手法同雪姨好相似 兩個出手人工都低

但serco久唔久讚下員工 令員工有心靈滿足感 順便建立良好形象

雪姨就年頭年尾扮到好豪咁送大禮 建立富貴形象 順便做埋拍片材料

同樣嘅地方都係搵啲入世未深嘅人笨

內部管理閪同人設崩壞我覺得都係花生
貨物質素同model相問題更加值得狙擊
留名跟進 睇到條女都覺得佢好做作
我覺得呢個方向係好
但本身佢哋係 control freak 又成日疑神疑鬼呢一下弊嘛
同埋呢樣野係令到啲妹豬唔再幫襯佢嘅關鍵因素
唔好話要逼到佢收皮咁衰
起碼要改善返啲品質 先可以用咁貴價錢賣俾人
仲要深夜搏冇咁多人先敢出story回應
開會開左全日諗到既野
一野就比舊員工直線抽擊晒
佢啲嘢我直頭唔想知 個樣本身就成個唐氏咁,做岀嚟啲嘢唔方正常
未必 要睇員工和唔和解
勞工處 唔係你補交返就冇事既部門
佢「以為」加左「我以為」
就可以推卸曬啲責任
不如講埋「我以為」已經出左糧 「我以為」出面市價真係咁 「我以為」已經閂曬啲窗
係喎 仲有呢啲咁閪嘅管理手法未回應
定佢覺得無問題
佢份人好主觀好自我 所有野都係我以為然後無視現實 淨係活係自己世界
實物完全唔OK喎
個黑色似係舊衫開始發白 邊係佢影出黎咁光面
cutting又似落街衫 條褲似阿叔短褲
$79都唔買佢
唔改咪值得屌到收皮
個前員工話塊鏡成個哈哈鏡個到真係笑左出黎
p樣個d冇所謂啦,ig係人都會睇靚女先
佢最應該做係簡單道個歉同埋唔再p身高比例,整番好d品質
算啦 無岀去打長工捱過世界嘅人係唔知岀面公司閪極都起碼高人工好福利過佢 仲要準時岀糧
用過幾隻豆腐砂
如果貓貓痾完好快就剷
就算幾日唔換都唔會生蟲!
但係出面d公司都係咁架喎 (≧д≦ヾ)
同埋啱啱睇到佢話autopay因為8號波延遲

但我睇到恆生銀行個Q&A話唔會影響喎
定係只有恆生咁正唔會被影響
pr全面上場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞