連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
賊眉賊眼
勁想知serco對住佢個豬樣點嘴得落
上個post見到佢地kiss張相有啲想嘔
我唔係好同意
同好多公司遲出糧一樣
好多網店咁做唔代表係啱 唔代表唔洗屌喎
同埋就少少角度拉少少我當acceptable
但ss將個156cm拉到170cm真心好over
同埋落夾都好值得屌
上身圖都左夾右夾
唔係人人睇你啲model相都係為睇女㗎
同你理解唔同
拖糧唔過7號,拖mpf唔拖到積金局告佢,其實法律上都冇問題,最多話佢係典型閪港資
你話ck會p但係ck有實體店
佢p JB大隻左,ss同樣有p靚女左,但上而都有講問題唔係p樣
係P身高比例, P顏色P到同實物唔同
重要冇實體店,咁都唔係水人買,點先係?
咁多 清到幾時
清緊負能量 然後落閘 ()
港資係小人
ss 係偽君子
好快唔比留言
果然真係比人當打手pr
我上幾個post已經睇左啦 咁又點?
咩叫唔係唔比你p 你p高幾cm我都唔怪你?你覺得156變176 係過份左 有人唔覺得 呢啲咪主觀 無結果既指控嚟
除左比位s&k既打手入之外有咩意思?
要推到佢收皮就針對翻啲實實在在既問題啦
無呃無逼 自己買怪得邊個? 買完中伏下次咪唔買
學#475話法 你唔去屌m記?
你有無睇過youtube啲介紹Product相/廣告點影
同意
我覺得唔係靠人情味真係純粹見你後生就恰
why not both

但係人身攻擊就唔應該囉
點解無人放佢中學啲相出黎定佢無返中學
萬二蚊做到隻狗咁
去u 記做都冇咁嬲
反而想知佢地報咗串未
吓mpf單野出埋penaalty啦喎
都係個句牛唔飲水佢有無逼你買?
p比例 p色呢啲不如你搵間 賣衫而又小小都無既嚟睇睇 我都想知
有無打燈都會有色差啦 接受幾多個個唔同 自己上網買野無得睇實物 得圖睇呢啲risk咁大個人自己唔知?
又要指控啲圖唔準又要online shopping佢一句實物有色差已經解決問題啦p色呢一點
咁覺得p得過份嘅人都無權屌?
同埋我都有屌s啲管理問題 屌埋呢樣又唔得?
我就係中左伏一次 已經無買 但我無渠道講返中伏經歷 咁就由得佢 繼續俾錢佢賺?
M記已經無食幾年 最多巴打你開po 我黎幫你推囉
有咩用🤔
係啊,出penalty 交番既話真係已經冇法律問題
你最多咪屌佢閪港資老細鳩咁供mpf
做乜鳩
你同翻叫你屌m記個個講啦
我一路都講緊"覺得p得過份"呢啲太見人見人智 太主觀 屌呢啲野只會比s&k有位入 對件事/令佢收皮係無意思
條褲好似小學/中學啲運動褲咁
唔係話幫「木魚」講嘢
但呢度係追擊serco
你又無憑無據
有證據不如自己開新po追擊啦
屌個問題咪本身係有法律問題囉
p圖係咪犯法?不停係到用啲主觀到仆街既點屌佢 除左比位人入仲有咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞