連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
咁我唔知
上面有人話佢31嘅?
師兄入世未深

大撚把大公司揾幾千萬都一樣計撚足你一百幾十蚊
佢算唔算成也連登 敗也連登
係個傻系pi
你唔去網店買嘢啫 其他人會啊
網店唔係間間都有實體店可以俾你睇實物
好似serco咁嘅ig shop就唔會有 所以先會俾相你睇
網店買嘢係有risk
但唔係個個都好似serco咁誇張
買之前邊有人會估到實物同相係完全兩樣嘢嚟
Btw近年啲女性妝容越黎越後生大把女仔同一個人,2022年睇落後生過2012年
唔好提
佢有條明線裙
我168同edith仲有serco差唔多高
佢哋話咩到大腿一半 啱啱好
dnlm我著上身一舉高手直接成條底褲出埋嚟
on99
老細閪 人工閪 product quality閪
Management閪 mpf閪
仲仆入去做?
留名等收皮
自此之後死都唔再ig shop買衫
真係越睇越火滾
hauying都講過自己負責tune色
有冇色差你哋心知肚明
客人投訴時竟然係怪個客「主觀問題」
第一時間又係卸膊
「其他人冇投訴,得你投訴」

顯示器有色差係正常
但綠色變灰色,白色變泥色,就一定唔係「主觀感受」
而且實物同效果圖同色都有得「大讚」?唔係好基本咩?
你啲客係耶穌降世天使心腸?
扮到幾陽光開朗,用幾多可愛emoji都好
deep down都係唯利是圖嘅無良商人
行開一陣 已經廿幾頁
你用u記XXL size做例子講網店真係
你可以落去睇完實物 無size用網店買同你直接睇相之後網店買已經唔同
其實心知肚明有risk 仲要網店淨係睇相就算 中伏之後自己點都有部分責任 見到有啲話跟model買size點解唔做多步睇埋size chart 保障自己唔會買錯
利申翻 唔係想blame the victim 唔係話ss無問題我都覺佢好大問題 只係有啲野可以避免

不過再講就變左傾點解用網店
所以繼續推post算
咁Serco姐係最後一屆會考生?
個(*´ω`*)

佢係真膠 佢連隔離intern被炒個個po都已經聞到陣波台狗味
都係果句 賣男裝啦
佢個倉至少十幾萬
7000 呎 全層呀
勞工處絕對無大家諗到咁積極
反而你話投訴下佢哋個工作環境唔安全
啲貨又堆得高好容易揼到人
呢啲反而重有行動力

你講勞資糾紛嗰啲
首先佢都係勸退你叫你同公司啲人傾吓先
啲法律諮詢又係多餘
笑死,冇色差都要大讚
到底平時啲色tune得幾勁
我願意埋單
我都有呢個疑問
雖然只係題外話 但佢係網上紅左咁耐
都無人起過佢底/貼佢中學相 或者身邊朋友舊同學爆佢料之類
淨係知佢叫serco(可能都係藝名一個)
真係好難得既人
似係佢埋你單
人地搵咁多
勞記搞呢啲事件真係
會幫你開file 佢同公司傾
傾完又搵個中間人同你傾
仲要次次都催佢先會幫你搞
唔等錢洗既咪比勞記搞 等既真係有排都未搞掂
你問點解仲要買網店 我都只可以同你講實體店冇但網店可能有嘅嘢
U記只係咁啱諗到嘅例子 屌得細力啲
Btw 推到serco仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞