召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike
留名
一直想紋但未諗到紋咩好

Same
留名

email

son0327@hotmail.com.hk

感謝你 btw呢邊係咪冇pm功能 搵唔到

文研/人類學?

唔係 巴打係咪可以幫手
個人鐘意李寧嘅style

son0327@hotmail.com.hk

感謝你 btw呢邊係咪冇pm功能 搵唔到

文研/人類學?

唔係 巴打係咪可以幫手

係咪上面個email 可以搵到你做問卷?
好想紋
唔知點開頭好

搵圖但又唔想個圖同其他人一樣

自己畫個概念圖 再俾紋身師設計

其實就算你搵張圖俾個紋身師 一個盡責同埋尊重呢行嘅紋身師都唔會直用張圖幫你紋。其實唔畫圖你講個概念+想要咩風格出嚟,個紋身師就識幫你設計,重點係你要知自己想要紋啲咩

文研/人類學?

唔係 巴打係咪可以幫手

我唔係問卷,我係堅做訪問,但唔會拍片,最多錄音方便打返份講稿做後期分析,所以我知係度問未必個個肯

唔係 巴打係咪可以幫手

我唔係問卷,我係堅做訪問,但唔會拍片,最多錄音方便打返份講稿做後期分析,所以我知係度問未必個個肯

我諗我可以 不過可能會講到1999

唔緊要,因為我本身搵返嚟嘅紋身者層面窄,想上嚟試下搵到唔同嘅人問下...你如果ok 就發個電郵過嚟 我再同你聯絡

唔緊要,因為我本身搵返嚟嘅紋身者層面窄,想上嚟試下搵到唔同嘅人問下...你如果ok 就發個電郵過嚟 我再同你聯絡

我諗我都可以 但你會問咩

會問你紋身嘅原因,當初點接觸到紋身,紋身嘅年資,身邊人點睇你啲紋身etc嘅問題⋯⋯我諗最敏感嘅可能係大概嘅年齡同職業..因為都想睇下呢兩樣同紋身行為有冇咩特別嘅關係
留名
一直想紋但未諗到紋咩好

Same

有時紋身唔一定要有背後意義ge,睇岩就紋都係一種樂趣

會問你紋身嘅原因,當初點接觸到紋身,紋身嘅年資,身邊人點睇你啲紋身etc嘅問題⋯⋯我諗最敏感嘅可能係大概嘅年齡同職業..因為都想睇下呢兩樣同紋身行為有冇咩特別嘅關係

如果唔夠人可以搵我
Lm
留名

直線自爆

靚wo

gaga有執左相既感 p到我皮光肉滑
同埋冇岩岩紋咁sharp
但我都係好中意

Gagama啲風格我鍾意

麻麻地
啲色唔多上
畫複雜圖唔多對稱同埋啲線唔夠直

利申伏過

打算紋字 仲要係白紋身
伏過又要再揀過

勝在夠平囉

我有紋過 又未至於覺得差
不過佢都係抄圖多
大家每個紋幾錢左右同總共紋左幾錢

5000 + 5500 = 10500
較早前見到有個紋身紋係背隻正中間,一個細細地既正方形有字既紋身。好型

如果唔夠人可以搵我

咁麻煩絲打你發個電郵俾我再聯絡你
留個靚名先

本身係 紅色翅膀

700+900+1200+600+400+800+5000+2000+800+500+1800

唔夠人都可以搵我嘅

1500 + 600 + 600 = 2700
香港有無D類似nadi 風格既紋身師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞