召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike

我父母係80年代既MK仔女,唔係我叫佢地去,係佢地鼓勵我一齊去

認真好
咁嘅老豆老母邊到搵

好羨慕 老豆好傳統 紋左肯定罵死我

認真好
咁嘅老豆老母邊到搵

好羨慕 老豆好傳統 紋左肯定罵死我

X2

遲個紋都妹核突
因為內容好mk

愛左隊波十幾年
好想紋身支持下

想就行動啦
我都紋咗我支持咗八年嘅樂隊

邊隊 我都想紋支持開既band
nadi嚟香港啊

但佢full booked

佢ig出po十幾分鐘我就見到喇 但我未夠秤

好傷心啊 覺得搵nadi紋 大圖炸哂先好睇
大家對bubblegum tattoo有咩睇法
小弟想去破處 唔介意比貴少少錢
話哂都跟一世

愛左隊波十幾年
好想紋身支持下

想就行動啦
我都紋咗我支持咗八年嘅樂隊

邊隊 我都想紋支持開既band

日本嘅
有冇巴絲係http://chanyikki.tattoo紋過?好唔好?
幾鐘意佢啲style.

我係搵果間紋 墨跡 不過係搵阿峯 手勢係唔錯 幾靚
有冇巴絲係http://chanyikki.tattoo紋過?好唔好?
幾鐘意佢啲style.

覺得呢間野好垃圾
各位點睇香白夜刺青
各位點睇白夜刺青

但佢full booked

我都覺!!! 嘩如果都係nadi紋⋯嗚呀

我都覺!!! 嘩如果成隻手都係nadi紋⋯嗚呀
幾鐘意佢啲style.

覺得呢間野好垃圾

巴打有無details? 紋過有感?
有無巴打紋過mark tattoo anki
想搵佢紋毛筆字同埋水墨 另外求毛筆字紋身推介

再問埋 有無巴打紋過the parlour tattoo Dennis 嘅日式 見佢啲圖幾靚
有冇巴打紋過阿
有冇巴打紋過阿

自膠

最中意nadi呢種style 香港完全無
好想搵佢但未有idea紋咩
話哂都跟一世

手勢麻麻 紋緊感覺似被佢刨肉
紋咁多個得佢一個紋完要補色
粗線簡單圖 以佢個收費可以搵更好
話哂都跟一世

手勢麻麻 紋緊感覺似被佢刨肉
紋咁多個得佢一個紋完要補色
粗線簡單圖 以佢個收費可以搵更好

我都覺佢好大力
但個效果出黎幾靚

nadi個種風格真係⋯ 我諗好左架喇唉 好彩nadi都算密密黎香港,希望我夠秤紋個陣唔好唔黎
noil culture又係好正

nadi個種風格真係⋯ 我諗好左架喇唉 好彩nadi都算密密黎香港,希望我夠秤紋個陣唔好唔黎

一年嚟兩次真係好密
第一次嚟出ig post後幾日都仲有時間揀
第二次一個鐘內full
今次一post已經話full booking純粹通知聲會嚟

一年嚟兩次真係好密
第二次一個鐘內full

我愛nadi啊啊啊啊啊啊啊啊 希望下年book到

一年嚟兩次真係好密
第二次一個鐘內full

我愛nadi啊啊啊啊啊啊啊啊 希望下年book到

會為左佢炸左隻手佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞