召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike

靚wo

gaga有執左相既感 p到我皮光肉滑
同埋冇岩岩紋咁sharp
但我都係好中意

介唔介意講下gaga收費如何?
唔介意紋身貴但想預下budget

Gaga 係勁full 要幾個月前book,whatsapp覆得好慢,所以我都放棄左約佢!
成日心思思想紋多個!

圖都諗好架啦!有日上堂聽左一句說話覺得好中每個人生命歷程,所以好想紋左佢

上次我去 佢話佢下年會轉full time做tattoo
可以會快d有得紋同埋覆快d

Hey 女朋友

你係??
其實做護士可唔可以紋背脊?
一直想紋又驚會俾人話
利申未畢業

見過護士紋身

集思廣益紋咩位 搭單問埋師兄字會唔會平啲?

16歲好似未紋得啵
其實做護士可唔可以紋背脊?
一直想紋又驚會俾人話
利申未畢業

見過護士紋身

點解唔得
做乜護士要除衫做先
留名

16歲好似未紋得啵

喺睇身分證定喺睇樣睇身型,睇樣同身型我已經夠同停左發育 同埋思前想後都好耐,紋呢個唔會後悔同有一定既意義。當然喺大人眼中我都係小學雞貪得意想紋

16歲好似未紋得啵

喺睇身分證定喺睇樣睇身型,睇樣同身型我已經夠同停左發育 同埋思前想後都好耐,紋呢個唔會後悔同有一定既意義。當然喺大人眼中我都係小學雞貪得意想紋

有冇意義唔係重點
重點係始終你16歲

打橫就難搞d,打直的話最興都係肋骨以下

應該唔會,有位女紋身師紋 文字好出名,你而家book定,18歲應該紋得

應該唔會,有位女紋身師紋 文字好出名,你而家book定,18歲應該紋得

求carry 我都想紋字

靚wo

但我都係好中意

Gaga 係勁full 要幾個月前book,whatsapp覆得好慢,所以我都放棄左約佢!
成日心思思想紋多個!

圖都諗好架啦!有日上堂聽左一句說話覺得好中每個人生命歷程,所以好想紋左佢

Hey 女朋友

你係??

記唔記得Muse個次

靚wo

但我都係好中意

成日心思思想紋多個!

Hey 女朋友

你係??

記唔記得Muse個次

記得 又相認
連登終於都有人開啦~留名
我都其實揀好
而家物色緊上字既師傅,不過想上白色,有無上過白色既巴絲,share下 前幾頁見到話上幾次會好痛
我都其實揀好
而家物色緊上字既師傅,不過想上白色,有無上過白色既巴絲,share下 前幾頁見到話上幾次會好痛

白色好易化
留名
想紋羊頭
但諗緊紋唔紋好
留名
想問下你地紋身係因為有意義定係純粹係想紋而去紋
想紋但係未諗到圖
我都其實揀好

白色好易化
我都其實揀好

白色好易化

好番都唔太上色

Thank you for sharing 努力啲減個肥減到嗰時先啦咁 費事減到皮都鬆埋影響啲字

睇佢ig都好真好似

佢booking幾full, 上次搵James Lau紋圖案都見佢開緊工,前掛9月搵佢都話只接17年嘅booking

佢係幾爆 新booking 好似去到三四月

有冇巴絲揾過佢紋?想知大約budget
新手留名
過幾日去sean度破處
有啲緊張同驚痛添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞