召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike
係咪如果佢覺得你唔夠18 就唔會幫你紋

未夠18就唔好紋啦
有啲紋身師傅會要你簽張紙去證明你真係夠18,
佢哋先至會幫你紋,有啲就唔使

因為我仲有一段距離先18
但又好想紋
識得有啲mk仔去旺角紋 13 14都紋得

等到18先啦 未當比個時間自己諗清楚係咪紋同紋啲咩囉
想做個cover up tattoo,外國我見好多都做得好靚,香港黎講各位巴絲有冇好介紹?

反而你要諗咁細個紋身係咪真係諗清楚,因為十幾歲同大家多幾年好多諗法真係好唔同 我就17歲紋,冇太後悔既不過就間唔中希望轉到紋身既位置lol 利申:依家21

未夠18就唔好紋啦
有啲紋身師傅會要你簽張紙去證明你真係夠18,
佢哋先至會幫你紋,有啲就唔使

因為我仲有一段距離先18
但又好想紋
識得有啲mk仔去旺角紋 13 14都紋得

等到18先啦 未當比個時間自己諗清楚係咪紋同紋啲咩囉

好 我仲有漫長嘅時間諗

反而你要諗咁細個紋身係咪真係諗清楚,因為十幾歲同大家多幾年好多諗法真係好唔同 我就17歲紋,冇太後悔既不過就間唔中希望轉到紋身既位置lol 利申:依家21

我呢個諗法都持續咗好一段時間
連構圖嗰啲都有
係未決定好邊個位 同埋都驚後悔嘅
終於有巴打開

我呢個諗法都持續咗好一段時間
連構圖嗰啲都有
係未決定好邊個位 同埋都驚後悔嘅

慢慢再諗下先 唔急既紋身呢家野 成世人流流長 你諗下都等左咁耐 唔差在等再一年18歲啦
留名
以前係高登唔敢入黎

車區手畜
有無係三藩市既artist介紹
去倫敦有乜好介紹
去倫敦有乜好介紹

Tomas Tomas 神人,不過style唔知你鐘唔鐘意

有無人知呢款類型搵邊個紋好?

去倫敦有乜好介紹

Tomas Tomas 神人,不過style唔知你鐘唔鐘意

密集恐懼症
有冇師傅收學徒

試下搵marcus
留名

留名

好想紋呢種

Seanting 幫到你
佢黑灰幾得 攞得都多獎

Thanks 巴打
我本身已經紋咗個 想炸手
前個兩個星期番左大陸紋第一個紋身
紋左個笑哈哈睇下咩料
覺得中中地伏 下次都係搵齊資料先再紋
上緊色 原來幾過癮

跟規矩補返圖先
建議大家喺問邊個師傅做到邊種style之前,去一去第一頁逐個睇下做下資料搜集先
花少少時間,勿做伸手黨

留名

long time no see
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞