召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike
今日搵呢間報左價
想去馬
巴打點睇
其實香港紋身真係好貴....
紋行幾cm嘅字都要收我8舊
有無人去過59紋身?
靚還靚
但個價真係好金....
我之前係網上睇左圖 咁諗住直接copy叫佢幫我紋點知佢話要再加d野唔想直接copy
屌你
我淨係想咁樣又唔係唔俾錢你
夾硬加d野做乜

之前喺freedom tattoo 紋幾cm嘅字紋咗1500

返5p啦好嘛
有無人去過59紋身?
靚還靚
但個價真係好金....
我之前係網上睇左圖 咁諗住直接copy叫佢幫我紋點知佢話要再加d野唔想直接copy
屌你
夾硬加d野做乜

你個圖係咩圖先
係咪大路野先?
如果係人地作品
好多紋身師會忌照抄嫁wo

我之前搵59紋手臂3500算平
留名
無紋過身,但好想炸手
而且係鋼鍊斯卡隻手個種
個種叫咩圖案
Btw 有無做老師既巴打有係明顯位紋身
雖然我唔係做呢行 但性質相近 好掙扎

圖騰
有無人去過59紋身?
靚還靚
但個價真係好金....
屌你
夾硬加d野做乜

你想同人撞紋身 唔代表人地想同你撞架白痴仔
今日搵呢間報左價
想去馬
巴打點睇

垃圾 條友抄過其他本地紋身師勁多作品 係exactly一樣 以為改左個名就無人認得佢

之前好似叫red tattoo 抄人紋身真係好撚仆街 被人抄個個同本身個紋身師都好無辜

差啲搵佢

垃圾 條友抄過其他本地紋身師勁多作品 係exactly一樣 以為改左個名就無人認得佢

之前好似叫red tattoo 抄人紋身真係好撚仆街 被人抄個個同本身個紋身師都好無辜

差啲搵佢

我都記得呢單嘢,好撚仆街
留名

book左星期六去曼谷整第6個圖,點知出發唔成⋯⋯
訂都比埋
今日搵呢間報左價
想去馬
巴打點睇

Btw 點解右下係錢7黎...

前日紋,第一個紋身,幾滿意

差啲搵佢

以為改左個名就無人記得,食屎啦

好彩問一問 差啲搵佢
線條有邊間介紹
今日搵呢間報左價
想去馬
巴打點睇

Btw 點解右下係錢7黎...

因為 愛很美

以為改左個名就無人記得,食屎啦

好彩問一問 差啲搵佢
線條有邊間介紹

前面有人介紹

前日紋,第一個紋身,幾滿意

邊間?

一個上樓師傅,唔出名

差啲搵佢

岩岩睇過,除左割線算正常,打霧,上色同色彩運用都麻麻,佢報你幾錢個鐘?

差啲搵佢

岩岩睇過,除左割線算正常,打霧,上色同色彩運用都麻麻,佢報你幾錢個鐘?

佢叫我俾圖佢報個價俾我

差啲搵佢

佢叫我俾圖佢報個價俾我

依副圖處理唔難,2-3.5個鐘度,價錢公道,但出黎有幾成水準就難講

佢叫我俾圖佢報個價俾我

依副圖處理唔難,2-3.5個鐘度,價錢公道,但出黎有幾成水準就難講

冇design照copy圖落手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞