召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike

先貼為敬 有一忽陰影位同隻貓玩果陣唔小心整損左又要補色

Keno????

咩keno

紋身師父

唔係呀 我Fd幫我紋 係咁意收我一千

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

先貼為敬 有一忽陰影位同隻貓玩果陣唔小心整損左又要補色

Keno????

咩keno

紋身師父

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀
呢隻日式如何

[img][/img]

幾好睇 邊間?
小弟做緊物流運輸,經常要拉/搬啲貨,想問下巴打如果啱啱紋完身咁樣對個紋身會否有影響
想問下紋係當眼位既巴打們多數係番咩工
呢隻日式

[img][/img]

幾好睇 邊間
有無巴絲試過睇中圖落左訂,
點知師父幫左第2個紋?
拎唔拎得返啲訂?

無人試過?

我大一下個星期紋都好驚呢個問題

想紋手指但係未搵到穩定工作唔敢紋住
宜家重要做緊飲食pt

拳頭紋咗 返緊三行
有無人好似我咁 紋咩都無所謂 當畫版咁比紋身師自由發揮

工都未搵 仲係窮書生一個
第時嘅事第時先算,
不嬲都係啲想做就做嘅人
咩工對我冇乜影響,
反正喺香港點都做狗

Keno????

咩keno

紋身師父

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀

唔知喎 我見我Fd畫左張圖擺上Ig咪問佢 佢話佢自己諗出黎 唔知邊個先啦咁

咩keno

紋身師父

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀

唔知喎 我見我Fd畫左張圖擺上Ig咪問佢 佢話佢自己諗出黎 唔知邊個先啦咁

你個frd都喺紋身師?
想問下約seanting係點約?直接聯絡佢定約st_tattoohk?

咩keno

紋身師父

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀

岩岩打去問 佢話同佢係舊同事 一早畫落
屌佢都唔知邊句真邊句假

紋身師父

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀

你個frd都喺紋身師?

係 佢話佢以前係59度做 佢話佢以前係北京學師

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀

你個frd都喺紋身師?

佢話佢師父係小龍 睇ig都見到佢地好多合照

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀

你個frd都喺紋身師?

佢話佢師父係小龍 睇ig都見到佢地好多合照

屌 谷鳩氣 呢家點撚樣好

Keno????

咩keno

紋身師父

我以為係Keno紋

唔係抄圖下話

我唔知呀

嘩 8成似喎
召喚所有紋身愛好者(2)
https://lihkg.com/thread/158947/page/1?ref=ios
開定個新post 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞