召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike
新手留名
過幾日去sean度破處
有啲緊張同驚痛添

放心 肯定痛
想問下你地紋身係因為有意義定係純粹係想紋而去紋
想紋但係未諗到圖

兩樣都有 初初紋會覺得好有意義先紋
之後就想紋就紋但都係有佢背後既意義既
我都其實揀好
而家物色緊上字既師傅,不過想上白色,有無上過白色既巴絲,share下 前幾頁見到話上幾次會好痛

白色好易化

好易化係咩意思
我都其實揀好
而家物色緊上字既師傅,不過想上白色,有無上過白色既巴絲,share下 前幾頁見到話上幾次會好痛

白色好易化

好番都唔太上色

即係點呀絲打 未破處唔太識

白色好易化

好番都唔太上色

有朋友紋白幼線 唔夠一個月好似唔見左咁

白色好易化

好番都唔太上色

直接898
咁補色定點呀你個朋友
新post留返個名先
新手留名
過幾日去sean度破處
有啲緊張同驚痛添

放心 肯定痛

紋咩

直接898
咁補色定點呀你個朋友

之後佢紋番黑色 不過係其他位
有冇人係lesshunter度紋過?

佢份人好溫柔 同真係好有禮貌
我都其實揀好

白色好易化

好番都唔太上色

姐係你見gaga ig po出黎個圖中間d反光位係白色 係因為ps左
但其實岩岩紋完都冇白色 係肉色
宜家好番 上左白色個d位都唔係白 變左藍藍地
gaga紋個時已經話黃種人白色係好難上

好番都唔太上色

姐係你見gaga ig po出黎個圖中間d反光位係白色 係因為ps左

絲打係咪講呢張?
點解會藍藍地既變?
想紋羊頭
但諗緊紋唔紋好

我隻羊頭配女人
紋完一星期
依加痕撚到仆街

係咪可以講個好rough既idea等佢design?
同埋貴唔貴?
同樓主一樣 先斬後奏

Btw四前喺Galaxy紋

個師傅幫我紋完 下個即加500一粒鐘

好番都唔太上色

絲打係咪講呢張?
點解會藍藍地既變?

唔係 紫藍色水晶個張 上兩頁自已搵 我po既
我估可能係因為支針上完藍再上白 但因為白色我d皮膚show唔到出黎 淨係show左d藍出黎
我都係第一次 唔太清楚 有冇巴打解答下

絲打係咪講呢張?
點解會藍藍地既變?

唔係 紫藍色水晶個張 上兩頁自已搵 我po既
我估可能係因為支針上完藍再上白 但因為白色我d皮膚show唔到出黎 淨係show左d藍出黎
我都係第一次 唔太清楚 有冇巴打解答下

想紋字架,不過唔係手指位
你粒水間真係好靚
不過我都可以試左白色fade就填返黑得唔得 唔識野亂講

同埋貴唔貴?

傾圖呢啲idea就要等你自己同佢deal啦
好似$1500一個鐘?我唔記得咗
上次見佢係陪朋友去紋

第一次見啲咁溫柔嘅男人,
明明佢個樣似係粗獷型
留名
好耐冇上水 下個月又紋
紋完一星期
依加痕撚到仆街

用紋身藥膏搽應該會好啲

同埋貴唔貴?

傾圖呢啲idea就要等你自己同佢deal啦
好似$1500一個鐘?我唔記得咗
上次見佢係陪朋友去紋

第一次見啲咁溫柔嘅男人,
明明佢個樣似係粗獷型

易唔易book?
想問巴打香港有邊位紋身師紋直線好掂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞