召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike
本身有兩個 畀佢知嗰陣鬧左幾日無事
最近紋多左個係小腿 都唔知話唔話佢知好
加上黎緊已約左下一個圖紋係膝頭
夏天到喇 好想著短褲呀
幾個紋身都係著短袖衫就遮到嘅

係有一個喺手腕,諗住返屋企時戴錶遮一遮,真係被發現嘅諗住話係原子筆畫嘅
仲讀緊書,
但預告咗畀老母知我會紋身,
佢叫我grad咗搵到工先好紋
仲有兩年先grad但早兩星期已經紋咗,
仲要係喺前臂,除咗長袖冇衫遮到嘅位
先斬後奏到而家都仲未講
希望夏天唔好咁快嚟到
好想有hall住咁就拖延到戰火
唔同屋企人講左先,紋左都唔安落
果時唔敢面對面講,所以好老套咁寫信比呀媽,話自己唸得好清楚先決定紋身,講埋紋身既意義,點解一定要紋?
最後佢whatsapp我話:你紋啦
Love my mum
果時唔敢面對面講,所以好老套咁寫信比呀媽,話自己唸得好清楚先決定紋身,講埋紋身既意義,點解一定要紋?
Love my mum

咁好...
我都諗緊點好
Love my mum

咁好...
我都諗緊點好

先斬後奏咁炸左隻右手
老母話帶埋佢紋
佢淨係怕我搵唔到工
Love my mum

咁好...
我都諗緊點好

先斬後奏咁炸左隻右手
老母話帶埋佢紋
佢淨係怕我搵唔到工

一樣先斬後奏
老母發現默認左 得閒仲問下有無新
有無人好似我咁 紋咩都無所謂 當畫版咁比紋身師自由發揮

先貼為敬 有一忽陰影位同隻貓玩果陣唔小心整損左又要補色

Keno????

Keno????

咩keno

Keno????

咩keno

紋身師父
呢隻日式

[img][/img]
呢隻日式如何

[img][/img]
呢隻日式

[img][/img]
Del
呢隻日式如何

[img][/img]
Del
Del
想問下各位如果紋完身但返工做野需要流汗的話應該點算
有冇人有試過有個傷口好返但生左舊肉出黎之後去紋?

Keno????

咩keno

紋身師父

唔係呀 我Fd幫我紋 係咁意收我一千

Keno????

咩keno

紋身師父

我以為係Keno紋

Keno????

咩keno

紋身師父

有無ig?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞