召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike

呢個都係參考指南針既圖
再改成一個係對自己有特別意義既
搵師傅再紋
全程都唔痛
康復果陣都無話好痕發炎
師傅手勢唔錯

邊間
另外有人話如果紋左身,去浸溫泉果啲好麻煩,你地有無試過

睇你去邊個地方
日本私人風呂都可以比你浸 公眾池唔得
台灣的話 無人理你
後侮的話一係洗一係改 洗都唔會洗得乾淨 洗仲痛過紋(好似係

巴打知唔知呢間咩收費 想紋個指南針

覺得佢麻麻地

咁邊間紋線條靚 想紋指南針

去過呢間,一般般啦,有d hea.
D圖其實傻既都覺得奇奇怪怪,佢都照send比客,傾點樣改又話到時先改...
有冇人紋左白色?
太白係咪會睇唔到

白色甩左焦會變到好似疤痕咁樣😂

我試咗 我半胛、右背、右拳頭有紋身
住溫泉旅館,全部都係要求我搵毛巾遮,如果遮唔曬就儘量唔好了
但我三間都好好彩,每次去到都1-2個人,所以我基本冇乜去刻意遮

但我三間都好好彩,每次去到都1-2個人,所以我基本冇乜去刻意遮

如果係溫泉旅館呢
佢會唔會check咗你有冇紋身先畀浸?
細個唔識嘢紋佐個好柒嘅圖案係手臂,想去改圖有無好介紹
留名
無紋過身,但好想炸手
而且係鋼鍊斯卡隻手個種
個種叫咩圖案
Btw 有無做老師既巴打有係明顯位紋身
雖然我唔係做呢行 但性質相近 好掙扎
留名
無紋過身,但好想炸手
而且係鋼鍊斯卡隻手個種
個種叫咩圖案

助教?
我做銀行都有紋
留名
無紋過身,但好想炸手
而且係鋼鍊斯卡隻手個種
個種叫咩圖案

助教?
我做銀行都有紋

我坐寫字樓 星期五著便服,我背、肚、
前臂、小腿都有

巴打知唔知呢間咩收費 想紋個指南針

覺得佢麻麻地

D圖其實傻既都覺得奇奇怪怪,佢都照send比客,傾點樣改又話到時先改...

無個人風格
都係搵完reference執小小就算
有無喺melbourne紋既巴打

留名
無紋過身,但好想炸手
而且係鋼鍊斯卡隻手個種
個種叫咩圖案

助教?
我做銀行都有紋

前臂、小腿都有

我做歷奇導師 基本日日對學生
炸手機會細啲
可能轉紋聖經經文係背
利伸耶撚

呢個都係參考指南針既圖
再改成一個係對自己有特別意義既
搵師傅再紋
全程都唔痛
康復果陣都無話好痕發炎
師傅手勢唔錯

邊間

刻骨堂
依加痕痕地

助教?
我做銀行都有紋

前臂、小腿都有

我做歷奇導師 基本日日對學生
炸手機會細啲
可能轉紋聖經經文係背
利伸耶撚

紋對上一個時發炎勁辛苦,當時同自己講以後都唔紋身啦,而家一年都未夠又想再紋

如果係溫泉旅館呢

冇check 但我地check in有問定可唔可以,佢都係叫我遮一遮,不過我見浴場冇乜其他人都索性唔遮
我住嗰d都係公眾浴場

如果係溫泉旅館呢

冇check 但我地check in有問定可唔可以,佢都係叫我遮一遮,不過我見浴場冇乜其他人都索性唔遮
我住嗰d都係公眾浴場

紋身後我無去過公眾果d 全私人風呂

無個人風格
都係搵完reference執小小就算

多謝哂巴打既意見先 紋線條有冇推介 呢個好正
留名
路過一問
自己對紋身有少少少少興趣,但每次諗到唔敢確保自己一世鐘意個紋身就無再諗
你地係點處理呢個問題,會唔會有啲紋身你地已經考慮得好清楚到最後都係後悔,同埋你地點處理

再紋多個就唔會諗了 再唔係改圖用第個遮左去

巴打半胛紋咗幾錢

有無推介

有無推介

比ig你 search
我個紋身師傅係mattcurzon
聽過下deankalcoff
emily_rose_murray
third_eye_tattoo
liquidsilver
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞