召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike

刺符即係泰式果d?

我試過hand poke,長時間hold住一個姿勢,好累好痺
痛就其實差唔多,但因為時間長,痛ge時間相對地會多左

係...我第一次刺符刺左11個鐘..需然個師傅係咁食煙到有食飯停下..但係刺到最後兩個鐘我個腦一偏空白...剩係諗到我係咪會死係呢到...個人好似裂開左咁

點解刺符會痛過紋身嘅?有咩分別

刺符係手動一針一針刺..唔係用電筆..我刺到後頸既時候feel到成條脊骨係到震
留名

係...我第一次刺符刺左11個鐘..需然個師傅係咁食煙到有食飯停下..但係刺到最後兩個鐘我個腦一偏空白...剩係諗到我係咪會死係呢到...個人好似裂開左咁

刺符係手動一針一針刺..唔係用電筆..我刺到後頸既時候feel到成條脊骨係到震

日本咪一樣有手動紋身 其實唔會差太多
nadi嚟香港啊

日本咪一樣有手動紋身 其實唔會差太多

其實我就係想知個分別..同時間
nadi嚟香港啊

邊度嚟嘅消息 想去見識下

瘦底 骨架細紋呢種好唔好睇

遲個紋都妹核突
因為內容好mk
第一次紋 紋鎖骨位是否玩命
想問下有無巴絲試過去韓國/日本紋又唔識韓文/日文
點溝通?
黎緊去韓國 幾中意tattooist boy個style 諗緊搵佢紋
所以想問下
nadi嚟香港啊

但佢full booked

好想佢黎香港

好想佢黎香港

好想佢黎香港

做咩咁唔小心

好想佢黎香港

做咩咁唔小心

真絲出現了

好想佢黎香港

想知你地第一次紋 你地老豆老母知唔知
紋身係外國好普遍 好後生已經紋到成手係 但香港人見到紋身即刻避之則吉 搞到我都唔敢紋

唔知
紋身係外國好普遍 好後生已經紋到成手係 但香港人見到紋身即刻避之則吉 搞到我都唔敢紋

有公仔坐電椅都得
BTW 岩岩絲打SHARE個STYLE都幾吸引 韓國邊到架?

遲個紋都妹核突
因為內容好mk

愛左隊波十幾年
好想紋身支持下

唔知 第二個都唔知 但唔小心俾佢地見到
留名

唔知 第二個都唔知 但唔小心俾佢地見到

有無屌鳩你
定你事前有探口風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞