召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike
又想紋小清新係腳
新人LM

上年係紋身展紋左兩個英文字,左右前臂各一個
面積大約一個拳頭咁大,係一位來自南美洲既紋身師
總數收1000hkd

有無人知今年紋身展會係咩時候?
新人LM

總數收1000hkd

應該都係夏天8 9月?
有冇d紋日本鬼怪既紋身師傅好

想試下紋般若

傳統日式 horitsuki
Book左5月頭李寧

想問李寧幾錢個鐘
好想比佢開齋但未諗好紋咩
三月中俾yeeki開齋。使唔使早少少搵佢睇下圖?定即日先夾?
第一次,心情興奮又緊張

想試下紋般若

我都想紋日式真係好正
Book左5月頭李寧

想問李寧幾錢個鐘
好想比佢開齋但未諗好紋咩

佢應該係計圖
新人LM

總數收1000hkd

應該都係夏天8 9月?

今年11月
三月中俾yeeki開齋。使唔使早少少搵佢睇下圖?定即日先夾?
第一次,心情興奮又緊張

多數佢前一日先比到圖你
d 紋身師唔比人問價其實真係好鬼on9
如果有人三唔識七第一次去
唔問佢 萬一開幾千銀一個鐘點算
例如我之前問過dr woo係香港做guest 成皮野一個鐘 如果我無問到咪仆街

問佢又屌鬼 係曬ig profile講話唔問得
例如我之前問過dr woo係香港做guest 成皮野一個鐘 如果我無問到咪仆街

我覺得計鐘的話 講埋出黎都冇所謂啦
反正計鐘點計都一樣架啦
計圖就話要考慮個圖大小 其他野姐
新人LM

總數收1000hkd

應該都係夏天8 9月?

今年11月

Thx巴打,儲定現金先,諗起上年成個碼頭原來無機拎錢

想試下紋般若

日本人黎啵師兄

想試下紋般若

我都想紋日式真係好正

Lotus tattoo點睇?
我搵佢紋咗拳頭。黎緊紋日式右半胛

其實你去到傾圖就會知幾錢,仲有好多時都唔會即刻紋㗎啦,覺得太貴未有錢或者覺得唔值既,未一係約遲啲先紋或者同佢講再諗諗先未閃人囉,你話無錢既人地都唔會好似啲海味舖咁紋左焗你比錢㗎嘛
屌見到上面對Blackmoon tattoo嘅評價都好似麻麻地 未睇呢個post之前就book左佢 訂都比埋 係平但唔知水準如何 我淨係紋個英文字 應該唔難 希望唔好中伏

想試下紋般若

日本人黎啵師兄

香港人黎架 但佢改左ig 本身dust.wu
唔sure係咪galaxttattooiii個度做

其實你去到傾圖就會知幾錢,仲有好多時都唔會即刻紋㗎啦,覺得太貴未有錢或者覺得唔值既,未一係約遲啲先紋或者同佢講再諗諗先未閃人囉,你話無錢既人地都唔會好似啲海味舖咁紋左焗你比錢㗎嘛

咁我就好奇 點解一定要去到先知個價 even我話埋比佢聽個size 同details 好似得香港紋身師先係咁

其實我自己紋左10幾個唔同地方嘅紋身師都無呢個問題 係之前成日見有巴絲一問價就無回音 或者某啲師傅好寸嘴
屌見到上面對Blackmoon tattoo嘅評價都好似麻麻地 未睇呢個post之前就book左佢 訂都比埋 係平但唔知水準如何 我淨係紋個英文字 應該唔難 希望唔好中伏

第一個紋身係搵佢開齋
覺得紋d普通簡簡單單都ok既
想問下巴打們有無邊個師傅叻幾何圖形
想紋個幾何圖形既鹿頭
gagama排到6月
留名

香港有冇邊個叻E種風格架,唔係好搵到

水彩style搵meiyee
之前紋過覺得唔錯又好細心

巴打唔該曬 唔錯!!

嗰紋身好撚靚

香港有冇邊個叻E種風格架,唔係好搵到

水彩style搵meiyee
之前紋過覺得唔錯又好細心

巴打唔該曬 唔錯!!

嗰紋身好撚靚

麻麻姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞