召集所有紋身愛好者

1001 回覆
97 Like 13 Dislike

唔緊要,因為我本身搵返嚟嘅紋身者層面窄,想上嚟試下搵到唔同嘅人問下...你如果ok 就發個電郵過嚟 我再同你聯絡

我諗我都可以 但你會問咩

會問你紋身嘅原因,當初點接觸到紋身,紋身嘅年資,身邊人點睇你啲紋身etc嘅問題⋯⋯我諗最敏感嘅可能係大概嘅年齡同職業..因為都想睇下呢兩樣同紋身行為有冇咩特別嘅關係

唔夠人可以搵我,不過我冇乜特別故仔
有冇巴絲搵過chanyikki 紋?
覺得o唔ok
想係膊頭紋字
有乜設計同字體好
打算一大段咁

另外膊頭內側想紋個死神聖物符號

我諗我都可以 但你會問咩

會問你紋身嘅原因,當初點接觸到紋身,紋身嘅年資,身邊人點睇你啲紋身etc嘅問題⋯⋯我諗最敏感嘅可能係大概嘅年齡同職業..因為都想睇下呢兩樣同紋身行為有冇咩特別嘅關係

唔夠人可以搵我,不過我冇乜特別故仔

麻煩你send 個電郵俾我再私下聯絡你
son0327@hotmail.com.hk
想紋平時著衫唔會睇到既隻 右後背岩唔岩? 睇過seanting 啲唔錯

same 絲打搵邊個師傅

Murklai 紋Valkyrja 一個北歐女武神 你叻?

我搵karl紋鳥類,仲諗緊係咩雀好

鳥類我都有諗過紋貓頭鷹
紋十隻字 5k幾 打左個突 定我講得1999 以為我要紋埋圖
紋十隻字 5k幾 打左個突 定我講得1999 以為我要紋埋圖

搵邊個紋?
有冇巴絲搵過chanyikki 紋?
覺得o唔ok

搵過同公司既Louis 紋都ok架
價錢ok 但我上次係比圖佢再改小小咁
請問有無人知Karl炸手 全彩 大約幾錢?

搵邊個紋?

幾大同複唔複雜?
有冇人搵過北京魂 ink?
覺得點?

搵邊個紋?

幾大同複唔複雜?

最後解決左 佢誤會左我紋公仔
1500搞掂
不過搵左第個

搵邊個紋?

幾大同複唔複雜?

1500搞掂
不過搵左第個

其實唔出奇 我1隻差唔多手掌大既字都紋左成1700
我想問下係咪可以比idea紋身師 然後佢諗?

定係可以直接踩上去望下佢本簿仔有咩揀

比idea之後諗喇,就算比你揀都唔會想同其他人一樣掛

幾大同複唔複雜?

1500搞掂
不過搵左第個

其實唔出奇 我1隻差唔多手掌大既字都紋左成1700

1500 唔係問題 係紋兩行細字 5000嚇左嚇
終於約左下星期傾圖,紋完同大家share下

Btw冇同屋企人講 男朋友都知少少
雖然紋衫會遮到既位

雖然紋衫會遮到既位

我未紋 但好多野想紋 會窮

雖然紋衫會遮到既位

屋企人最後知左都無所謂

比idea之後諗喇,就算比你揀都唔會想同其他人一樣掛

Thanks 岩岩wtsapp左59
有無人過ig : Blackmoon hk
係尖沙咀麼地道既
想約去紋手
比圖佢改,加小小自己idea
有無人過ig : Blackmoon hk
係尖沙咀麼地道既
想約去紋手
比圖佢改,加小小自己idea
留名先
諗左好耐都未決定到紋咩

雖然紋衫會遮到既位

絲打紋咩 我處境同你差不多 有idea 未話比身邊人知 不過我未約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞