[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
我發現到呢個人嘅存在嗰陣
見佢用個發光電話好近咁向住我裙嘅邊緣
仲要個角度疑似影緊嘢
我當下覺得好噁心 好唔舒服

就算唔係變態佬都唔係正常人
正常有社交禮儀嘅人都唔會咁做
唔驚自己電話hi到人?
除非你唔記得lock screen然後去唔同女仔裙底fing部電話 唔係你應該唔使驚
影你咪影你
樓主係#179答左
係同一個女人
講真你話咩女權都好
男人要避忌俾人捉偷拍仲走去放電話係呢個位
俾人懷疑好正常
話我以貌取人都好呢類呀叔同呀伯不嬲最厚臉皮同無恥
如果你發現怪錯佢,你有冇勇氣向當事人道歉
睇#179
樓主話係同一人
你身為男人都唔幫返男人
食屎啦死狗公 祝你有日比人屈

做咩影我
樓豬有無覺得佢前鏡頭好似點都影緊佢裙底咁
咩叫偷拍app
真係有先再討論 唔好話我覺得有就有
樓主話係就係啦
屌你老母唔係身邊男人就女人架啦
就住個mon點撚樣偷拍你, 用下你個豬腦
失驚無神被害妄想人地偷拍你, 之後你去偷拍人影埋樣擺連登
我係事主真係多撚得你條仆街唔少, 唔知會唔會連累埋返工都俾人唱係偷拍佬, 如果係外國可以告你名聲損害一定追究返你攞返賠償, 睇你仲敢唔敢亂咁講野唔用腦
Lm
得幾張相就可以擺人上網? 一係拍片, 咁都可以睇到成個動作有冇可疑ar...

而家D電話放低手 detect 到少少野都會著或者岩岩有message 著左唔得? 如果係誤會真係可大可少

管理員可唔可以Del POST?
係呀好多偷拍apps可以唔洗開mon都影到,咁先叫偷拍

好似個阿叔打哂燈咁叫明拍,仲要偷影個著褲嘅

冇話唔得嘅可信度或啲咁囉
客觀咁睇
宜家的確係好有可疑 但始終都係「好似係」
唔係100%斷正
建議下次見到 當場質問佢 但你要有心理準備係你怪錯人然後柒到畀人屌番轉頭
呢個世界有太多太多怪錯人既例子 好多野你見到聽到覺得係 但現實其實係另一會事
男人畀人屈非禮/強姦係好嚴重既事
屈完最後發現怪錯人 但名譽已經掃地

唔係唔信你 但現實你唔係斷正佢既話 講咩都係多餘
樓主估佢偷拍,你就話似啦,條友實有問題。
當有人覺得咁樣唔似偷拍,你就話佢反邏輯。

你真係好撚野。
打機成日要掛住都係放低用就手d既方式扲架啦
唔通望住佢播咩
不過我就手放低個mon會向內
可能人地只係未lock機放低左
咁就比個妄想症樓豬
可能搞到工都冇埋 仲要比全公司同事笑
個樣有啲似荃灣線某前區議員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞