[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
有d女仔fd覺得冇所謂 是但啦 咪影囉 同去沙灘差唔多
唔知點解你咁大怨氣,可能食港女檸檬多?

即係咁,你去日本,歐美的話條裙仲短,你又試下做同一樣野伸部電話入裙底呢啲position, 唔理你有冇開鏡頭都好

日本應該就有人捉你痴漢,有鐵路特警日日巡,睇少d av以為冇野

歐美你仲大鑊,即場比人打你一身先再講其他野

我好期待睇下你點比其他國家女人對待
偷拍唔係暗中進行咩?
點解可以打晒燈咁明目張膽
樓主係咁正義就當場踢爆佢啦 睇呢圖條女唔係著裙 咁敏感就唔好出街啦
日本冤枉人係痴漢既案件已經多到要成立痴漢冤罪既熱線同基金,去幫助比人冤枉既男人
你係咪想香港都係咁

未等到警察嚟你已經俾人影咗相放上連登公審
根本唔係個個女仔都care
係得部分女仔又要露又要驚同埋班狗公向度放大件事
an機唔一定要經google 先裝得
大陸機都會有自己既商店
到唔係就咁down落黎都裝得
冇錯!
男人向香港生活得唔似一個人
係得班狗公覺得冇問題
終於有人還阿叔清白
巴打,果然好觀察力。
條女著短褲…都冇咩俾人影到。
再加上睇條女背影…應該都冇咩所謂俾人影褲底。
祝福你你第時老咗做阿叔唔好俾人屈再放上網
好人好姐應該點揸手機?
大把人聽wts錄音重係speaker對耳打橫咁播曬出嚟啦
以後揸手機洗唔洗上堂考牌呀
咁你個圈子好有問題or你本身係咩人就遇上咩人

甚至乎同一條女,對正常男人同對毒撚的態度都好唔同

正常有些少風度的男士都唔會咁猴禽擺晒個咸濕樣上塊面到,唐突到仆街咁連野都未傾到幾句就問人拎ig

不如諗下點解歐美男人咁多女溝,人地雖然表面扮晒有風度,但起碼有扮

日本妹我都食過唔少,唔係叫雞,係真係識完做fd再食埋,食完都仲做到朋友

日本妹一定比港女假勁多,但佢地表面功夫做到足,明知一樣暗啞底係拎著數,咪大家各取所需
真係頁頁都見到你喎
裸跑未?切柒未?

搵到app啦喎
傻仔狗公
似係你有妄想症喎

以為你咩料
原來係一隻俾女食住嘅狗公
啲狗公成日以為做正義撚真係可以溝到女架
唔夠講就起底,典型垃圾毒撚

你係慣犯架啦,偷拍開係咪好驚比人捉到?

我就冇你咁低賤要偷拍既

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞