[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
推到佢仆街
青你平時會開住安心周街對人
樓主依家咁都係有人屌
太多人唔識咩叫sufficiently proof

呢單最多叫合理懷疑
但合理懷疑就直接判罪拎去公審人
其實最好都係即場搞掂啦 反正你都影曬相 唔差在啦
虎口對住個mon咁揸又幾唔自然下
呢啲叫表證成立,合理懷疑
而唔係證據確鑿

叫好過平時少少,但都係同老屈差唔多
佢個肚腩大到咁, 應該坐多過做
巴打,唔合理係唔足以做放上黎公審理由,你試吓有一日你唔舒服,又或者心不在焉做左唔合理行為就比人放上連登公審會有咩感受
以前一出android無耐已經有app可以唔開Mon 都錄到影,開第2個app 去偷拍有乜咁唔可信?呢啲偷拍佬遲早仆街死
國棟
而家個情況叫合理懷疑,但唔係證據確鑿
唔係證據確鑿嘅情況下就公審人咪唔啱囉

不厭其煩地回應埋你個濕鳩例子
冇驗DNA真係唔肯定係咪親生架
但日常生活中睇你有冇動機合理懷疑自己唔係親生,但就算有你合理動機懷疑都唔會即刻話自己唔係親生而係驗DNA啦
個肥佬肯定有嘢,咁多位絲打要小心
呢d當場捉唔到就冇
放上黎都好難記得 行出街一堆呢d呀叔
其實有咩好影
偷拍人點會用前鏡頭
當時擺明到站上落客啦
垂直對手 縮埋自己個人讓位比人過
咁有咩問題 keep住拎住部電話又比人話批人個胸
同埋個mon白雪雪擺明唔係開緊相機啦
定係個女仔下面識得發光
你可以開PO叫人小心
你可以懷疑佢偷拍
但冇證冇據就當人「係」
咁就唔撚柒得囉屌你老母
咁光先唔似偷拍
佢依個position其實係好合理,只要配合番context

1. 右手解鎖用電話,可能等msg等得耐二頭開始疲勞
2. 將部電話放去左手,之後自然放鬆放下
3. 就比樓主放上連登公審
疑點利益歸被告,唔肯定咁咪開post提人小心咪得,開樣擺明當左有做 又話唔肯定?
你而家放埋人地相出黎先話係提女仔小心?

我唔係話你有心屈人
但你嘅行為係有機會屈咗人
The damage has been done
仲要冇得辯解

就算你冇心屈都好
你冇辦法論證就當真相咁講
呢種係一種極不負責任嘅行為

而且我睇完就算
唔代表你冇傷害過人地呀
你知唔知你呢個行為除時屈人食死貓呀

睇你點覆就知你完全唔覺你唔小心屈咗人的話有幾大傷害
結論:紅線嘅男人要小心樓主啲未審先判嘅人偷拍自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞