[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
呢啲叫合理懷疑,唔係證據確鑿
呢個post唔好推啦
又無證據
單靠個人的證供, 一幅相
呢個人就俾人起晒底咁...
所以坐車見旁邊有女穿短裙我通常立即行開 費事有誤會有排煩 不過咁放去條裙到又幾可疑
咁作為女人,瓜田李下着得低胸啲係咪就可以被人當係雞咁問價

我明你只係想講男人可以點保護自己
但唔代表冇做就應該被屈
更加無冇呢個「責任」
你有冇諗過你咁樣做怪錯咗人個阿叔要受幾大壓力?
你而家先少少唔開心 你賺到啦
你都識講模稜兩可,即係你都唔肯定
大佬捉賊要拿贓,你見佢個mon on咗就當人偷拍?

我之前就當面捉過一個麻甩佬影人,個女agree唔報驚,然後睇住佢del哂所有相同清埋recycle bin,呢d就真係捉偷拍喇屌你

就咁影下人個樣同on咗mon就話人偷拍,如果佢無做過都幾冤枉,識佢嘅人都唔知點睇佢
殺完人先對住條屍講對唔住有撚用咩?
唔明啲傻閪中意偷拍又用iphone,明明an機大把app可以熄屏拍片,周圍影嘢根本冇人知
做男人又俾人偷拍
我屌你老味
係咪唔撚識分咩叫「合理懷疑」
咩叫「證據確鑿」

我支持樓主有合理懷疑,唔撚代表佢可以幾呢個懷疑當係事實,再加以攻擊人

你呢啲人淨係識喺「支持A」同「反對A」中間揀立場就咪撚扮公道啦戇鳩
即係你平時主鏡頭對住人
偷拍慣犯老實認咗佢啦

咁又唔同嘅
Amber Heard係明知JD唔係但屈係
樓主係唔知對方係唔係,喺合理懷疑下屈係

雖然都有屈嘅成份,但道德水平上AH賤好多
唔即場報警都冇用了
佢反晒手咁向外拎喎?你個人放鬆狀態下隻手會反向外咁放
「如果係誤會嘅我一定出po澄清返 同佢講對唔住」

屌你仲未明,你得「合理懷疑」就已經PO人相呢件事已經錯啦
舉證責任喺你到呀
你未舉證就大事宣揚公審人
仲未撚知錯邊
而家個阿叔如果真係畀人老屈嘅話就真係直接收皮啦
連反駁嘅機會都冇
著哂光咁明顯
「咁樣比人話返我轉頭話我屈個阿叔
我係有少少唔開心嘅 唔多事po上嚟就唔駛硬食呢啲負面情緒」

明明你先係加害緊人
仲扮哂受害者咁款
快走波台手足
呢啲真係要報警 捉9樓主罰佢5千蚊
屌你老鼠鳩up都要有個譜啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞