[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
喺連登開呢啲post一定俾班毒撚blame the victim 轉頭
我frd都試過喺度問啲絲打有冇同陌生男同居嘅經歷可以分享下
一個二個都話 你講到人地一定想食左你/港女真係痴撚線之類嘅嘢
而家剩係警世post都要俾班人屌返你屈人偷拍照頭
Anyway女仔真係小心啲
香港真係好多變態偷拍狂
知唔知咩叫「論證」
「論證」唔係件事有幾似層層
而係實質證據
點解法律上要
「疑點利益歸於被告」
「唯一合理推論」

我認同你嘅「合理懷疑」但唔代表認同你po人樣
你確定樓主係警世?
言之鑿鑿咁話個肥呀叔係偷拍人
但人哋個電話又唔係開住cam
唔知點聯想到係偷拍緊呢
部電話擺咁貼,前鏡向外又特登較咁光,我係男人都覺得好可疑啦。
用字太武斷同完全無辜係兩回事,唔好拉埋嚟講。 唔好講咩「人醜性騷擾」, 相入面阿叔生到咁嘅樣睇怕都唔方有女有潛在動機, 嫌疑自然大好多。
而家香港話係女權社會就一定唔係因為c打都係畀大把人屌緊(fb都係),但又未落後都好似匪國咁撚樣,只可以講對生得唔係太試正嘅自己要小心啲啦,費事拿屎上身
[url]你個目的咪就係話比人知你變態 偷拍肥佬囉 扮乜撚野正義姐[/url]
佢最好真係無做過啦
我無啦啦屈鳩個阿叔做咩
平時我連登都好少上 更加唔會開po

而家唔係話你有心屈人
而係不論你有冇心,你嘅行為都有機會屈人
你有冇動機屈個阿叔同你有冇屈個阿叔係兩件事
你而家只係陳述緊你冇動機屈,但冇人話你有心屈人,只係話你個行為有可能屈人
你真係on9由頭到尾都係你認為佢係咁;你有無確實證據將人放上網;你一係就即場舉報佢,睇下你七定佢七;我真心覺得你呢d女人太自以為是
唔係話兜
我諗如果樓主一開始係話佢動作可疑咁應該冇乜人駁嘴
但係而家的確係冇確切證據證明到佢偷拍人喎 但條中佬個樣就已經完全公開

只可以講話佢做緊有嫌疑嘅舉動唔代表佢真係做咗有嫌疑既行為
真喎 到時樓主記得比相職員 咪撚縮

不得在未獲港鐵公司書面同意並受依照港鐵公司所施加的條款及條件規限的情況下,使用任何錄音或錄影或拍攝器材以進行訪問或拍錄或製作影片或錄像 ——《港鐵附例》第28H條
拉得
即刻禁緊急掣call車長停車
下站搵人夾走佢
疑似都可以夾左先
班垃圾冇架 佢地睇正負皮做人
個風吹邊面佢地就飛哂去邊面 仲勁過尚書大人
屌你講咁𨶙多廢話,你都證實唔到只係樓主個人觀感一定無錯,而且最重要係無事實證據
珍 樓主都要出示返未經mtr 同意拍攝既相
交低5000罰款再傾其他野
除咗發姣諗唔到咩原因要著短裙
男人返office夏天都要著長褲啦
你老母就成堆人
依家乜都放人個樣上連登呢種行為就係正確?
你有一日俾人老屈放個樣上網你會有咩感受?
同個官講又點,點唔到任何對方身體,又無任何實質證據證明偷拍,隻手點放犯法嫁?
咁咪報狗同影住佢做咩囉
真係冇人理
對樓主/女人嚟講
發現有人偷拍你裙底同發現有人deepfake你
邊樣傷啲
樓主自己偷拍人就得
樓主做緊嘅行為就唔係偷拍?
用兩隻手指拎電話就係偷拍證據!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞