[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
食屎啦死臭閪
無罪假定
唔需要講乜野 你證明唔到有罪 即係無罪
放入袋
邊個男人行街拎電話就自招嫌疑

如果硬要講
拎上面就高炒對波(矮撚唔計
拎下面就偷拍長腿
放低手就偷影裙底
好心樓主搭地鐵就做自己咪周圍望啦on99
兜你頭咩
講到好合理就係真咩?
你又知唔使證據公審人嗰堆同反駁你嗰堆係同一堆連登仔?
你背晒所有名?定你覺得連登仔係得一個立場
個mon開住點影
你公審阿叔咪又係唔洗證據
死臭閪祝你俾人日日偷拍非禮
啲女拳撚話影到
所以話女拳撚都係智障
講真 講得好合理就係真
咁你同印度嗰班話女人著得少衫就係想畀人強姦嘅人有咩分別 人地15億人都覺得講得好合理喎
會唔會佢唔想人誤會佢偷拍
先後鏡對自己 mon對人

你話影到佢mon偷拍緊就話姐
乜都冇 完全靠估
仲話乜9偷拍app 白光就打緊燈

真係9up唔洗成本
幾時有人講過係無辜

講緊咁樣拎電話不足以證明到個呀叔有偷拍人裙底呀

搞清楚先衝出嚟柒啦

你躝去幫樓主奶西啦
佢最好真係有做過啦 如果唔係就冤枉囉
佢比你個電話咁樣影完擺埋上網公審我諗無男人會覺得舒服 仲要比你講到係女都影咁
佢比親朋戚友拎啲問佢果時個感覺幾難受得佢知
不過同你地啲女權講男女平等都嘥氣
我唔奢望你會同意我嘅諗法
知你原意係想提醒其他女仔 但如果無確實証據就唔好出人樣
講咩都無用 你心入面都已經肯定左佢就係變態佬

我都希望你地啲老公呀哥細佬唔駛遇到呢啲事啦 玩電話都比人放上網公審偷拍
屌你;重要死撐,d狗公真係可怕
好心班臭閪咁撚介意俾人影就咪撚著短裙啦
又要驚又要著
俾人影就介意,著返公司俾成堆仔圍一齊食飯又覺得冇問題
下下都雙重標準
正一死臭閪
嗱 如果唔係班狗公係要捧到條女做女神然後瘋狂咬其他唔同意嘅人呢 嗰班反對嘅人係唔會玩到咁痴線嘅
有幾大壓迫就有幾大反抗 班狗公係要夾硬改變人哋思想 最後咪由佢地女神承受個後果囉
呢條女拳閪真係智障唔係扮
邊有人偷拍會開著個mon對住人地架
希望你唔會有老豆老公阿哥細佬
因為到時佢地冇做過都俾其他女人咁放上網你都唔駛唔開心
我只係舉個例
不過多謝你覆我
正確。如果一個偷拍app要你開到咁光黎「偷拍」咁重可唔可以叫偷拍?
用下個閪腦諗野啦樓主
平時邊撚度公審唔駛證據先
屌你啦;全港咁多人睇左,你點對唔住,如果被屈果個係你家人你會點?無證據就post人地個樣,重學人講咩同理心?搞笑
樓主連人哋開咩app睇都知得一清二楚

但就睇唔到人哋垂低手個mon唔係開住cam

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞