[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
樓主pin la
仲有好多女拳以為女人就一定係受害者 同你推緊
有咩情況換衫/沖涼時會有電話鏡頭對住?
老屈唔洗本
終於有個理性少少同我討論
明白你嘅邏輯
不過我都係會認定/指控嗰條友嘗試偷拍
因為實在有太多唔合理嘅地方

第一:揸機手法
第二:調較手機畫面光啲更加容易睇到人地裙底,地鐵光線唔算好強烈,做咩會調到咁手機畫面咁光
第三:長時間反手式揸手機,甚至樓主都可以影到佢

最最最慘係樓主冇confirm到嗰條友有偷拍
基本上報狗嘅話條友中硬
pin咗
多謝你提醒我有呢個功能
乜有人揸手機揸到咁低
似係想拉到最低嚟影??
拉返上嚟又識揸返中間
咁你而家證明左佢有無偷拍先?定已經有足夠證據肯定有偷拍?其實都可以去報警,你係證人,而且你又有“證據”.

但如果唔係,你係未sure既情況就放人上黎公審。係咪唔岩先?

我如果係街見到條友玩狗,我就影上黎話佢人獸交。跟住我唔夠證據,我就話如果我下次我再見到佢玩狗,我就先問清楚佢,如果我錯再講對唔住。
如果我永遠撞唔返條友,佢係咪永遠比我“老屈”,當然都有可能真係人獸交啦。我立於不敗之地。
隻手放低咪會咁低
平時你隻手唔會放低?
屌你做咩影我
好少塔地鐵,不過而家塔地鐵真係好撚危險
太多d真仆街偷拍狂同痴線女人搞到塔地鐵好危險
作為男人真係而家塔地鐵都唔敢拎電話出黎用,人多迫都一定要擺雙手係胸前
一陣無撚啦啦比人擺上網 又或者比人捉住話偷拍非禮真係唔知點算

屌啊 有時我揸得手機耐 攰都會咁拉一拉
我隻手跛咗放唔低部手機
會放底吖,但好難揸邊邊位喎
你試下單手揸住邊邊就知
剩係揸住兩隻角要用多好多力

定係用膠紙好
小心d 實冇壞,樓主都係好意提醒大家
呢d證據最多都係夠上連登開post
各位絲打小心
我地都係事主
見你咁誠懇,唔推了,唔係淨係出post,有時同人講嘢溝通都可以留有餘地,唔洗吓吓去都咁盡嘅
仲有喎,佢係反手揸,拎上嚟要另一隻手托住電話後面你先用到喎
點解呢排連登咁多呢啲post
但十個有十個都係事主冇當面對質
然後又得張相咁

唔係想blame the victim
但又唔敢當面屌柒/報警
放完上連登好嬲好嬲都好難阻止類似事件發生㗎喎
大佬呀
你因為樓主講嘅嘢就假設咗佢係偷拍嘅,咁你理性討論啲乜鳩啫
立場先行仲可以有咩理性/討論空間?

一,揸手機無一個標準手法,你理佢點揸啫
二,偷拍就唔洗較到咁瓜田李下啦,我都可以話中佬唔識用手機所以咁㗎
三,睇返第一點

最後你乜鳩報狗佢中硬即係你都覺得中佬有做到,咁傾乜柒?根本件事就多疑點到無辦法證實到中佬有偷拍過,香港仲係無罪推定㗎大佬

樓主自己唔當面對質,事後偷拍返人上連登,無實質證據就開樣公審,審唔成就話最多同人道歉

人地有閪上連登撚知你同佢道咗歉呀?你無真憑實據就出人樣,如果人地有親朋戚友上連登點算?

佢未被證實有偷拍之前,佢都係無辜㗎阿哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞