[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
唔識反應 但識po人上連燈
嗯...
因為佢影呢個女仔之前部機個前鏡都係咁樣對住我裙邊 然後我用袋摭住
佢就轉咗個pose 較定角度咁將個電話放喺圖中個位
中途拎起嚟扮撳電話 然後放低電話嗰陣又係擺返同一個位

所以我先會懷疑

但正正因為佢唔係明目張膽開緊啲相機app
我唔敢大大聲話佢偷拍
應該唔多人識呢篇野
你老公第時話你勾佬都唔洗證據,咁多人偷食實個個都捉到斷正?總之佢睇你唔順眼就可以話你勾佬
佢個電話痴住你裙邊都唔出聲、或者唔望清楚佢個電話mon?
你習慣部電話鏡頭對上咁放落人裙度?
唔通你係個呀叔?
咁出名應該多人識吧
呢d看圖作文post都已經多到見怪不怪
就尻皮啦,樓主,證據確鑿你唔話比車長知,你放人上網有咩用,你幅相影出黎,佢個mon 白色黎喎,睇唔到佢影相喎
其實宜家講咩都無用
你都係解釋番你點解覺得佢好似 應該 估計係偷拍緊
而唔係confirm佢偷拍緊
要真係佢有代價 就要斷正佢 要佢有法律代價
但上到法庭 唔通你同個官講trust me bro?
一係就當場捉報警睇證據
你咁樣看圖作文未審先判把撚
個mon咁光偷拍真係博拉?
樓主 借刀殺人,想借咪攞去囉。
下次你可以大聲叫搵人幫手,如果我喺度佢實死冇生
自首啦你
唔敢大聲話佢偷拍,但又夠膽放佢出網?

你100%肯定佢有偷拍,如果冇呢?

你連一個解釋嘅機會都冇畀人就話人哋係變態佬
偷拍點會咁戇鳩開到個mon咁光俾你睇到
你話你懷疑
但你擺上連登係人格謀殺緊佢
如果佢冇偷拍只係衰on9 咁就被人笑一世同屌一世
而你就連sor9都唔使講一聲
科技越進步 呢啲情況就只會越嚟嚟嚴重
你睇最近個個Youtuber小麻
出樣出咗兩條片 係呀 兩條片
兩條片就可以夠整Deepfake
你搭程車都夠整
咁唔通以後你次次戴黑超口罩出街咩
男人就係咁嘅生物
好可悲

利申男人 冇睇過 唔知似唔似
你係街比gay佬摸我都買你唔敢出聲喇
比人性騷擾或者侵犯真係有機會唔敢出聲,對方發爛渣大聲過你都係收皮,有幾多香港人會幫手
邊位會員
你係女就會有男人幫手
新聞見唔少
樓豬唔洗太介意有啲人既留言,就算你影到個男人開鏡頭都會有人話佢係唔小心,之後屌你屈佢

下次唔敢正面對質,可以拉緊急制叫職員黎
短褲女都偷影咁撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞