[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
呢D有圖就擺到明有問題啦
之前個D都可以話無問題

見到咁多人質疑樓主真係好大問號
不過樓主係連POST呢D真係無用
因為好多連登仔本身都入左D偷拍TG睇野
你放出黎叫人小心即係倒佢地米
依家唔少偷拍APP 都做到唔開畫面/相機都可以錄影
唔係點會叫偷拍APP 就係用黎遮

最好笑有人話會咁樣拎手機
就算你唔放手機係袋 你用手拎住 都一定係成隻手包住部機
然後手機同隻手係直線
張圖 明顯隻手係拎住手機既半身 然後手機斜線
鏡頭明顯面對緊裙底
如果你習慣咁拎手機 好懷疑你慣性偷拍開

偷拍就唔會特登整著MON呢D只係偽邏輯

依家真係好撚多人係街偷拍
行轉TG都知幾多呢D偷拍GP

當然啦 依家都好多看圖說故事 OR 亂9屈人
但呢單都睇都唔係屈
如果發現既話其實最好 靜靜地搵多幾個目擊者
好過自己一個 口同鼻拗 成車咁多人 拍下人叫人留意下條友D動作
多幾個人確認 就會好D囉
個mon勁光咁長着住 =偷拍緊?
影左D乜 !?
如果真係痴漢, 佢算係最ON鳩既痴漢,
總之而家比人捉到, 14天荔枝角走唔甩
問樓主係咪同一人咪得
文盲?
短褲影裙底?喇叭型短褲?
好慘個阿叔,比人格謀殺。
on撚9 咁都叫證據,樓上班狗公有病?
邊個APP咁勁
文盲?
好人好姐一定唔會咁樣揸手機
Mon向出一定唔係自然 而係有目的
咁揸係就番佢手既動作 睇落自然啲 明顯有精心部署
樓上支持樓主果班都on9,成日話d 狗屈人,而家咁樣都叫證據?
班垃圾跟風見人咁講佢又咁講 咪又係人格謀殺樓主
咁撚得閒借刀個毒撚呀叔咩
呢啲真係應該當場捉住佢報狗
其實裙底有乜撚嘢好睇
咪撚盲反啦DLLM 好似啲狗咁姣辯好柒㗎
好奇一問點解偷拍會係mon 向上,正常唔係後置鏡頭向上?
依個時代作為男人,出街搭地鐵就醒定啲唔好瓜田李下啦
人多擠迫嗰陣見到後生女唔好行咁近,有後生女企你隔離果陣唔好發吽豆 ,注意個身同埋隻手唔好hi到人
拎住手機果陣隻手唔好垂低

日本男人坐地鐵嗰陣兩隻手都會放喺cam影到嘅位置
多謝你肯信我
佢拎電話嘅方式真係好奇怪
我先會覺得佢係偷影緊
如果再見到佢我唔會咁懦弱了
至少會提醒下被佢影緊嘅女仔
+超?
你戇鳩?
你下次換個角度睇清楚佢個電話係咪影緊人先啦

白色發哂光唔一定係偷拍apps

你唔肯定又一口咬定人哋係變態佬
咪撚盲反啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞