[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
咩叫最好無做過如果佢真係無做過但你話咗佢有做,仲擺埋上網喎

即係如果佢無做你就屈咗佢,你唔舒服你就即場出聲,質問佢有冇偷拍,大大聲咁問佢,再問佢可唔可以畀你睇吓部手機,睇吓嗰個係咩apps
如果佢有做一定身有屎,到時你再搞大佢叫黨鐵職員再報狗

但你而家係連一句解釋嘅機會都唔畀人,就假設咗佢係變態佬

仲大大聲叫人有同理心?你自己有冇呀屌你

如果係身邊嘅男人,例如:老竇細佬阿哥男朋友朋友咁畀心擺上網,但你又肯定佢哋嘅為人唔會咁做,(而且有啲apps例如手遊嘅外掛apps係會咁嘅畫面)
咁你個心會點諗?你仲好唔好意思咁大聲叫人有同理心?
係試下咁樣同個官講
知咩事? 衰緊邊條法例你講黎聽下,國安法呀?

咪就係笑緊你地呢樣囉咁都要劃出腸
喔,你唔會。。。。

即係同你唔同方法拎手機都會有問題。

如果你係正常人,而你又唔食榴蓮,而我食榴蓮,即係我係異類,或者係心理有問題,總之唔係正常人。。。。
發現你都幾緊張

個個留言都追住黎咬

係咪本人
試下同班官講自己冇暴動
我都係呀,佢分身黎
你閱讀理解零分?洗唔洗highlight埋俾你?
有得復原
咁梗係有唔通點呀? 紙上談兵?
唔識hack人電腦既,唔會識防點比人hack
結論我一早打左啦
係兒登講呢D曬9氣
跟本無可能有證據
我自己都好撚憎METOO 同女權
但係呢單我自己就唔會計ME TOO
因為影到條友鏡頭放咩位

只可以講樓主可以再勇敢D
不過亦都反映左點解日日都可以有咁多人偷拍
因為一黎好多女仔唔敢出聲
二黎放上網只要無影到偷拍過程 都會比人屌返轉頭
所以D偷拍撚先可以影得咁放心
我唔會同智障討論
笑緊你地呀連登仔
同埋如果樓主個標題唔係寫到咁肯定,改改出post嘅方式,我諗冇咩人會屌你

即係將肯定變做疑問,再將個阿叔個樣打格,話遇到呢啲情況係咪畀人偷拍,問吓人
今日先見到個 影住人地屎忽
我出聲問佢影乜 佢快步走左
我同個女仔講 佢好似唔care 又無乜反應
驗眼
又屈尻人⋯
你驗屎眼?個mon係影緊相?
有道理咪講
成隻癲狗咁講埋哂啲九唔搭八既野

吠得大聲就有用咩
你知唔知乜野係common sense ?
香港幾時玩有罪推定
痴撚線,人地回應,就話人地當時人。
你上連登同人講道理?
你驗下iq啦不如
係囉,無罪推定係Common sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞