[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
我試過唔小心一直開住閃光燈電筒 係咪又偷拍
我同意唔應該未報狗未發現佢有手持偷拍照就公審

但係你驚你不舉所以手攞電話唔代表可以放係其他人嘅褲底裙底依啲咁敏感嘅地方架喎
長知識……
咁就算當場捉到叫佢開相簿都冇用
仲會俾佢話返轉頭屈佢
你唔止教精咗樓主 仲教精咗好多巴打
你有病就真啦on99不斷玩前設
咩叫人地嘅空間 乜你企咗係度果撻位就係你用曬架嗱?咁我去公園札個營可唔可以屌你經過覺得阻街係逼我行開?咩叫公共空間,咪就係要自律同互相尊重咁使用空間同場所囉引人誤會仲叫尊重咩?
乜我有標明過依樣野係女人專利嚟架咩?你邊位呀?你以為企係街有公共空間使用權就可以大曬呀?你隔離mark咗位俾咗錢買架?點解唔企得?點解要人防範你而唔係自己唔好做惹人誤會嘅行為?

不過你係要揀仆街嘅都無人阻到你架
我都想知
諗住會理性討論點知原來你係死癲狗嚟
你攞白卡就早出聲啦嘛咁樣都叫港女
我係男係女關你撚事呀?
咪就撚係每個人諗法唔撚同先要做啲唔會令人誤會嘅野囉 咪講撚緊咁做蝕底果個係自己囉on99

咪去搵香港女人拍拖啦你
Google偷拍apk都大把link啦
我有時手揸電話前面有女, 為左避嫌都會特登手放後面, 小小麻煩但可以避免呢d 誤會, 我仲相信每人做多少少世界會和平d
咪即管睇下你咁樣攞住部電話撘jr睇下出事機率係咪低過香港囉
好笑,咁都叫環境證供笑死人?環境上有實際任何可以證實該男士在偷拍?學人講環境證供?所謂證供全是樓主單方面既供詞;傻𨶙我土生土長嫁,道理上唔夠人講就人生攻擊,你呢d先係正中支那人行為,笑死人😂😂😂
認真
未見過人反手打平咁拎電話
點解仲有人話係正常
好笑;你所謂嘅搵角度,就係將男事主假設入呢個玩相裏邊;而事實係樓主提供既證據不足以證明該男士偷拍;而你有追文,樓主也道了她不能夠肯定該男士在偷拍;現在死撐的是你

得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞