[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
宜家d人真係痴撚線
正義感上身 上到唔問清楚就放人個樣上網
所以點解呢個世界有警察同法官
你當場覺得可疑咪拉緊急掣叫職員黎對質 想開佢電話睇咪等警察嚟睇
乜都覺得疑似估就開人樣 唔當場捉佢 咁樓主講乜都先天理虧
Ok 即係樓主屈9個阿叔啦
下次好心就當面對質啦
擺上網公審好陰功
條阿叔有可能純粹on9 但分分鐘會俾你搞到家破人亡(唔係吹大)
可憐個死肥佬 無啦啦比樓主老屈硬食
咁又係某d女人心理變態自我感覺良好;又有一大班狗公呼應……..
差佬黎到都可以唔開電話 佢要開就拎搜查令
無責任配合
事實就係你偷拍個男人, 其他唔肯定
冇做過多數都肯開
唔肯開係咪可以搭番差館? 不過個警察一定會係咁遊說和解
搭完48 等踢保 再申請人身保護令?
冇做過通常嫌麻煩
俾人睇兩眼就走得

但真係要話人地可以話剷咗 或者收埋咗喺第二度
上連登開返個post
就係有同理心先會出聲鄧個肥佬唔抵
樓主一定好靚女
行開啦死狗公,重要係到死撐
之前見過有啲偷拍group師奶都岩
樓主肥佬都岩
收皮啦傻尻 你問心你自己會唔會咁撚樣呀 毒撚
話人之前就追下post 睇下我留意講過乜
一味亂咁屌有咩用
想講無罪假定 佢點做都好 有無證據證明佢偷拍緊

我地就有證據證明樓主偷拍肥佬啦
唔好咁天真啦...大把偷拍app有得偽裝畫面

即係可以開住前鏡 但顯示個畫面show出黎係任何其他App(例如facebook / youtube 你想乜都得)
所以我都唔係好明
成個MON都畀樓主睇哂又睇唔到D咩 淨係FF有偷拍app
後鏡對住人就話會畀人懷疑姐
但連個MON都埋人睇都要畀人懷疑
出街都唔知點用電話
我剛剛打緊機或者睇戲等轉車,個mon都可能着住,放低手,屌咁樣就被人話偷拍😅😅😅😅;你班狗公真可怕
「而家部電話擺到咁就係無辜」

話佢無辜唔係因為佢擺到部電話咁所以無辜
而係因為佢咁擺部電話係不足以證明到佢偷拍,但就已經俾女權撚當正有罪,認定有偷拍裙底

所以係無辜呀 明未呀on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞