[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
下次當場斷正啦見到呢啲仆街
我之前喺銅鑼灣地鐵站又係捉呢啲偷拍狂
追咗佢兩條街,最後成功落案起訴佢

嗱依啲真係有證據
十卜
👍👍👍所以現實係好多狗公以為幫左d女佢有份屌…..好搞笑….
報狗拉左你先講
鎗好睇啲
APPLE用戶無法享受喎
啊叔手戈部唔係IPHONE黎咩?
叫狗去Uniqlo 拎買過呢件polo 嘅transaction 嘅資料
最近CCTV
在cross check八達通
再cross check佢個光頭
實好快查到係邊個

前題條友着個件polo 真係我諗緊個件
不過呢隻shade 都特別
屌你老母啦人格謀殺模稜兩可即係唔肯定啦柒碌
人哋智障放過人啦
就放工時間
d女成日講到被偷拍受好大傷害 但又冇同理心去諗男人被屈性犯罪都好大傷害
冇證據之下就出哂樣去公審 係香港狗公充斥既環境下 個阿叔已被標簽為咸濕伯父 造成唔知幾多傷害
五點 拉

似你條撚樣偷拍條女多喎
冇心搵個app既人唔會咁易搵到,
有心搵既人點都會搵到
如果唔係我點自己搵到咁多野

比巴打既忠谷係,唔好瓜田李下,
1. 出街部手機放低時,可以用隻手遮住鏡頭位置,我就多數用成隻手掌遮住,咁樣點都冇得話
2. 係人地到既時候留意部電話唔好漏左係廁所/人地睡房既位置

唔想比人hack cam既忠谷
1. 唔識唔好亂root機,JB,
2. 唔係app store down既app盡量搵open source,
3. 所有app問攞權限既時候都要小心睇清楚

以上只係講緊手機,未講電腦,完
你見到部電話,又點樣「見到前鏡伸入裙底?

唔通你個頭同時伸咗入人地裙底見到佢鏡頭伸入裙底
你隻手有小兒麻痹症?有邊個拎電話唔到腰下?
條友隻手勁短放低手過唔到腰
人哋殘障就放過人啦
個問題係 有幾多人
唔好柒啦你
拉啦
同行如敵國
你有冇屌柒過D男人中既害群之馬
定係邊J佢地D偷拍邊話正常男人好難做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞