[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike
你又知係同一個?
咁你喺病房有冇書讀
用前鏡頭影可以睇到d乜
仲要開曬光話俾人知
睇字都知你冇女啦
我最鍾意叫條女著短裙出街,等你班中年阿叔羨慕妒忌恨
點解港女係都要拎個廢袋,再加個muji黃麻袋?
https://lih.kg/3021127

唔只港女興呢樣嘢
切未?
最初又冇寫明要同一個
咁都要抵瀨呀偷拍撚
潛水就算啦你

一陣比人起埋底發現你真係偷拍過報埋警就好笑🤭
前鏡頭都睇到野㗎,偷拍又唔係要4K放大啲毛孔睇
唔係好明食飯同著裙有咩關係
條白卡佬係咪慘撚到冇女同事會埋佢身
咁又唔駛去到當佢係犯咁, 警剔d 姐, 香港都唔少變態佬
仆街 依家就咁拎住電話都有風險俾人話偷拍
如果當年民用版google glass出咗直頭唔比男人戴眼鏡
偷拍小妹一舉一動拎嚟J
想知原post
一蓑煙雨 13 小時前
[認人] 望撚夠未
https://lih.kg/2664665
好撚毒,睇字都feel到陣毒味
追左一陣,未追曬

已有既"證據"
1.條女係著褲
2.手機開到勁光黎"偷拍"
3.用前鏡"偷拍"
4.畫面唔係條褲
我會,有時打機睇片有廣告位唔想睇都會垂低手揸住
啱啊,樓主而家開自己真名真樣道歉,再比返人追住嚟屌就啱

唔撚敢放IG, fb 屌 走上嚟連登匿名屌

仲要,都唔撚似偷拍

樓主你食屎啦,申請del post 啦你
呢個角度睇係睇唔哂
淨係件衫同對鞋襪都吻合
睇佢電話應該唔係iphone嚟
記得android有隱藏camera下載開出嚟係其他app嘅界面但有錄影功能

其實個男人咁樣放電話又真係好易令人有聯想,留意返條短褲唔係窄身,褲管闊都一樣可以露到底底

但係我覺得樓主應該要當場出聲而唔係直接po上嚟⋯⋯大佬叫人小心 依啲咁嘅樣點認得到呀周街都係⋯⋯同埋小心周圍啲人唔係本身就應該要做架咩
你唔記得拉褲鏈/爆軚會唔會想俾人拎住部電話放係你條撚隔離?

乜原來就咁拎電話同拎住部解咗鎖嘅電話放係敏感地方可以一齊嚟比架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞