[地鐵偷拍狂] 紅線返工嘅女仔要小心

893 回覆
2001 Like 388 Dislike

屌你老母
尊重呢
乜撚野垃圾比喻黎
仲要有十幾件垃圾讚好
咁咪(屈你)用緊後鏡囉
起香港做男人真係慘, 俾班被害妄想屈完仲要俾班男人屈 D撚樣太監一日唔到俾人屈果日都唔知係自已有份幫女權無限擴大
大家唔好緊張,我本身呢係一個汽車維修員,呢個士巴拿係攞嚟上螺絲用嘅,係好合理。
樓主on9;你覺得佢犯法就即時捉佢睇下佢係咪真係犯法,我屌你而家你無證據你自己9up 就當證據;垃圾人
偷拍app邊洗開mon....
樓主仲勁啦 偷拍死肥佬放埋上網開心share
lm
咁撚光都叫偷拍
光果面點偷拍?
又啱喎;我剛剛打緊機等轉車,個mon都可能着住,放低手,屌咁樣就被人話偷拍😅😅😅😅;呢d 女人真心心理變態
個mon 咁光,淨係證明到樓主偷拍
好多手遊可以掛機 我成日都著mon掛機等佢自己行
樓豬pin this
樓主錯在只有「合理懷疑」下就「公審」
呢樣先係網絡時代「公審」有幾噁心嘅問題

最恐怖係「人」普遍係相信「女性」同扮演「受害者」嘅多
而更恐怖嘅係將人公審嘅人,aka樓主,覺得自己係受害者,佢地係完全唔覺
「只有「合理懷疑」下就「公審」」
呢件事喺道德層面上有咩問題
下 即係咩 講下咋嗎 咁呀?
屌你老母 唔撚確實就唔好連人地個樣都po埋出黎啦
我下次影撚咗你個樣po你出黎話懷疑你摸鳩我 咁又得唔撚得?
你唔肯定咪po第一張相上黎問算鳩數囉 樣都po埋依家我淨係見到你偷怕人咋
如果佢真係俾你老屈 然後識佢嘅人睇到呢個po咁點算呢?
樓主變態 影肥佬個肚腩大特寫
「唔po都po咗出嚟」

都幾不負責任,屈完人就拍拍羅友就得

仲不忘拎下光環話自己只係提醒其他女仔小心啲

明明自己冇證據就指控人偷拍
死狗公,你有證據先講啦,扮𨶙曬野,如果被人屈果個係你你會點,最𨶙憎狗公
其實樓主合理懷疑係冇問題
但合理懷疑就屈人係仲要PO人上黎
就唔係懷疑,而係肯定唔撚啱
個mon較到咁撚光打燈咁款
係人多既地鐵入邊咁多對眼
佢擺明駁俾人拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞