女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
哦,即係你物質上付出好多,咁佢就理所當然都要遷就返你,由你地繼續聯絡

你連你女朋友真正需要啲咩都唔知,你覺得佢需要你啲macbook, ipod多啲,定係要安全感多啲呢啲咁基本嘅野好難明咩?

佢都識得同你講「你咁做我會唔開心」,已經唔使你估估下,諗下自己要做咩,你都覺得咁辛苦,做唔到,分手啦

你係唔捨得自己嘅付出定真係愛你女朋友,心照啦。簡單啲,問佢拎返啲禮物,分手,痴返落ex到,perfect

揾過個可以同你ex共存嘅女仔,放過你女朋友,咪撚扮委屈,好撚嘔心
似係喇
死都唔可以停止聯絡
地球會爆炸
要洗條仔錢嘅女仲好意思係度阿吱阿咗 錢又係男人出嘅 個男人鍾意將啲錢同時間洗係邊個身上都唔到條女管啦
咪對啲女人太言聽計從 條女就係見你好恰先越做越過火 唔理你條底線 條女連少少基本嘅互相尊重都冇
好心巴打你似返個男人 唔好再助養依啲公主病嘅歪風
分手啦屌你老母你字裡行間所講嘅你為女朋友做嘅果堆野嘅大前提都係數落緊佢嫁啦
兩個人一齊係咁嫁啦 一樣野唔夾其他十樣野好夾都冇用

尤其是你仲要出過軌 基本上你同任何異性接觸都預咗條女信你唔過

女朋友有冇朋友上連登啊 俾樓主啲Po佢睇啦
女朋友啊 你條仔其實好唔gur你 仲要出咗幾個po數臭你 幫住個ex講野啊 佢唔肯分手你都認真諗下飛咗樓主呢個臭男人啦
唔通我條女唔鍾意 就要我個ex就佢?咁我ex的確同我條女冇親。好似我依家咁,我講咩都會俾連登仔屌咁開始明。你講得啱,佢真係愈嚟愈敏感

(樓主,2022)

樓主出口成文,搵人好好摘錄,廢事有人誤解佢,等以後世人對稀世賤種有多少少認識
你真係好撚正
眼光好撚獨到
無論點你都可以喺一片屌到你冚家鏟嘅聲音中搵到你嘅知音人
我開始欣賞樓主
亦明白樓主會認為ex係好重要嘅人唔係冇原因
我撐你樓主
希望你快啲飛撚咗條八婆
同真正明白你嘅人(ex)白頭到老
係囉,係我就分手啦,唔好等啦,反正你都咁唔鍾意你條女,隨口都講到咁多壞話
慳d啦你
同你無仇無怨 做乜你講乜都屌
咪就係因為你抵屌
又要俾人屌多四十頁
等咗兩個post,終於有豬音人
仲要淨係覆嗰啲撐自己嘅留言 成班人喺度圍爐打飛機 質疑佢就唔敢覆 笑死
樓主希望你會覆我,我係撐你+ 反你女朋友的
屌我係得,都講下道理呀,開多個grp唔加個ex,你不如索性要我同班兄弟絕哂交呀好冇
條女點睇都係著重物質多過心理藉慰啦依家就係冇心理藉慰但有物質先唔同樓主分手
你試吓調返轉 條女係樓主身上得唔到物質個刻 條仔比幾多安全感都一樣會比條女飛
原來係咁,ok

感建分
個建議係俾條女
係啊大家屌你因為見到你好辛苦好委屈自己希望屌醒你快啲分手啊你明唔明啊傻閪
吓?咁你咪好偉大
呢個女仔承受唔到你咁偉大嘅付出架啦,走啦你
見到樓主開第一個post已經覺得樓主係上黎搵認同感
上個po仲扮曬嘢話「我同咗我女朋友達成共識,都同ex講咗唔再私下傾」
而家又上黎講有啲巴絲叫你有ex嘅場合唔好去
根本更加多嘅係叫你開個打機group 唔好同ex單獨傾
呢樣嘢你又專登唔回應?
佢收到禮物當下都會開心,佢都中意驚喜。我想問下大家拍拖係咪都係拍到咁童話,女方唔開心男方話唔做就即刻唔做,咁點解會有情侶鬧交嘅
怨婦式洩憤係咁上下
My Darling ex,

旁人從不贊同 而情理也不容
仍全情投入 傷都不覺痛
如窮追一個夢 誰人如何激進
亦不及我為你那麼勇

Yours Forever,
鳩到無人有(P)
你個ex真係死八婆嚟
你地成班兄弟自己有個group有幾出奇
一定要預佢嘅咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞