女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
Helloooooo
食過好快食埋現任
根據連登偵探所睇
樓主本身gay同個兄弟團入面一位一齊
後尾頂唔住壓力要扮bi食女同現任一齊
現任知佢bi但要求同之前位兄弟斷聯
由於男人友誼堅固 樓主自動覺得條女想佢冇晒兄弟之間嘅聯繫
實情係樓主自己怕壓制唔住自己嘅本能
一面瘋狂強調自己幾愛女朋友企圖洗腦自己
一面又忍唔住數臭條女令自己有理由分手去追求自我
所以先咁矛盾又邏輯跳線 根本自己都掙扎緊
可歌可泣 唔反了
樓主口中 ex好純潔 好重要嘅朋友
現任就好公主病 無理取鬧 好女友唔會咁做

你會想食邊個多啲
樓主咁講得代表佢段感情根本唔對等

樓主:我已經對你好好啦你仲想點
同ex私下聯絡有咩問題,你都可以架喎
死港女臭閪
你有無食過佢同八婆現任「分手」之後只係得新鮮感但拖奶啜都做曬嘅女?
你地點話樓主都唔緊要,最緊要唔好bully佢個ex大家應承我,ok?
應該要每日開一次
大家睇到厭,迫住正評佢,佢先會收手

利申負評咗樓主條仆街,
根本有心同ex keep contact諗住有多條後路,
仲要成日屌現任唔成熟

好心佢放過現任
樓主咁型,send個post比女朋友睇下先啦
振夫綱機會
樓豬9成唔會分手
上個po勁多人叫佢分手佢都唔分
唯一做到最爽快嘅可能係樓豬女朋友睇到個po痛定思痛飛咗樓豬
樓豬呢?
有冇人都係哭𠹌咗
樓主七七四十九劫 取完西經
終於知呀媽係女人
學識原來ex要避免聯絡
應承你
我哋每人都開一個group,淨係add 樓主ex入去
Okex比現任恰已經夠可憐
ex睇到個po,宜家氹緊個ex
你啱 無理由要個ex就其他人
因為喺一段關係一定有一個人讓步 而同ex唔講野係好正常嘅要求
一係你令你女朋友覺得佢無威脅 一係分手 一係唔同個ex有交流
三揀一無得你唔揀 你都唔知你自己做緊啲咩 唔係害人係咩...
原來出過軌 仲有咩討論價值
樓主仆街死
掟煲唔掟蓋 得閑做下愛

仲要有聯絡一係就唔好一齊 一係就唔好分手
條ex又係唔襟撈 擺明有心 恃住自己有返啲位置就食住上 收下兵

樓主女朋友見到盡快分手好過
好奇一問

點解樓主會同ex分手?
因為佢仲想留住個ex囉

如果樓主條女發現呢個po希望你儘快分手
會咁樣踩低現任嘅人,根本就唔愛你,佢只係當你水泡
9成俾ex飛
我叫佢開過個無ex嘅gp約打機
佢問返我同bully個ex有咩分別

跟住又話無ex同叫佢同班兄弟絕交有咩分別

明明條女都無唔俾佢同兄弟玩
又話同條女傾過點樣同兄弟玩又可以無ex

俾上面啲建議又反問返我

屌係我講嘢有問題定佢人格分裂
說話就唔係咁講,唔同ex聯絡同殺留浪漢一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞