女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
笑左
我冇出軌冇叫過雞 thanks

即係一個月內已達事項又增一項
鬧交>分手>鍾意第二條女>撻着(唔止msg)>發現係新鮮感>同新女斷聯絡>同ex復合
咁有效率 比你報備都報唔切
我估係對新女寫情信啫
樓主係純情好男仔 大家麻煩尊重

雖然樓主一個月內求其分手 隨便中意新女
隨便又同舊愛現任復合
乜鳩都是但隨便求撚其 人盡可夫 人盡可妻

但呢啲絕對唔係亂嚟 唔係出軌
樓主真係專一認真好男仔
依家搵返ex都絕對冇問題 唔應該被懷疑
麻煩大家尊重
樓主死都話自己一個月內同條女分手因為新鮮感識新女乜都冇做過就分開搵翻條女唔係出軌喎,呢個當我錯對唔住樓主
完啦,鳩生好無?唔岩聽嘅意見,你又要駁,咁你繼續聽你啲Fd講囉仲有你都同咗ex講唔好再contact,咁咪算鳩數,見到你都覺煩

人如其名
又話分得手就無愛
偷食過已經誠信破產啦
你女朋友無做錯任何野架
無安全感好撚正常,你呢啲做錯事嘅人本身就要更多花時間心機去comfort 另一半啦
你有冇同你啲frd講你偷食過呀屌你老母
仲理直氣壯
3個可能性

1. 睇怕你同你個ex都係麻撚煩個d
所以成班人怕撚左你地咪話冇問題

2. 你地本身就成班襟兄弟
你個聖母娘娘ex好委屈唔高興 唔比你哋仆點算好

3. 你地蛇鼠一窩 成班垃圾臭雞緊係唔覺有問題
放過個女仔啦 講到自己聖人咁又要上黎企圖公審自己女朋友
你咁樣叫真係錫你女朋友?
咁小家既男人 你現任為你呷醋我覺得佢好蠢就真
調返轉問你如果你女朋友不停搵前度傾偈 覺得前度好過你 你會點?
一分手一個月就揾到第二個可以有幾鐘意
你ex咪雞
無愛=唔比我揾佢等同叫我殺人
你咪攬撚住你d兄弟呀fd呀ex呀過世囉
口口聲聲吹撚到咩磨合 讓步
跟本就打從心底覺得比自己條女逼唔同ex傾計好委屈
唔係都唔洗公審佢足足3個post
屌你老母磨合就係咁架啦 又要退又要計撚住自己就左條女幾多 小家到咁

吹撚到條女叫你斷ex=斷朋友圈/比喻成叫你殺人
千方百計想引證自己岩
你冇錯呀你搵個接受ge女人啦
放生條女啦 又唔撚得 轉個撚頭又mark落小氣薄
垃撚圾
竊書不算偷
係有道理嘅我想駁都駁唔到㗎喎
食過
你個ex唔避忌都唔係咩好人
一班人打機,問你打唔打,根本就唔應該係佢問,
而係應該要搵第二個去問
信任呢家嘢就係呢啲細位加埋加埋咁去破壞

仲要你有偷食過,sorry呢啲位你同埋你個"單純"ex係要就佢
解決方法唔係繼續數臭你女友,
係你要去同個ex講清楚以後要避忌

仲有人食飯埋單嚟證明自己對女朋友好真係好核突
叻喇,請咗食飯喇喎,有咩理由唔俾你同個ex聯絡呀?
你幾時有駁到過

你有冇u grad
咁「條女」都讓左步
點解樓主仲上嚟開po數臭佢

咁唔滿意你現任咪分手囉
男人老狗果斷d得唔得
無出軌就收返
所以你咪駁極都駁唔到
你又唔想呢樣 又唔想個樣 其實好簡單啫 你唔好拍拖咪得
咁睇嚟樓主中學生

你開過另一個gp要大鑼大鼓通知ex?
唔識同班兄弟講定唔好俾ex知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞