女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
太多嘢做,啱啱先嚟得切回應交低個background

我同女朋友一齊咗年半,個ex係我中同,佢同我地中學成班兄弟都好fd,成日會一大班人出街同一齊打機。條女一路好介意依樣嘢,都發過我好多次老脾,見到ex一個問我打唔打機嘅message就搶咗我部機鬧ex。仲要我扔哂ex送俾我嘅嘢要我重頭買過哂(又係我on9同佢講係ex送)。咁問大家解決方法啦,有啲巴絲叫我有ex嘅場合都唔好去。當平時出街可以約多一次冇ex,慶祝節日嗰啲點計,同一班人冇咗個ex再交換多次禮物?兄弟擺酒嗰啲洗唔洗避成世仲有人叫我開多個group唔好加個exbully咁話喎,依個我就唔洗回應啦

講我同我女朋友平時相處,通常食飯埋單都係我比,接送返屋企唔洗講啦,成日嘈完交成隻死狗咁又送禮物氹返佢,手機airpods ipad連macbook都係我送俾佢,就係想佢開心。有人話咁不滿點解唔分手,因為我好愛佢,我會為佢付出好多嘢,唔等於我個人可以完全冇要求。點解我會話女朋友唔開心係咪大哂,因為佢成日好小事就唔開心,佢嘅底線都變到愈嚟愈高我聽到佢成日講「你咁做我會唔開心」「你又侵犯我底線」已經聽到盲目哂。我想表達出,唔只你會唔開心,我都係人我都會唔開心,我都係人我都有我嘅底線我就佢就得好攰,我只係想佢都可以就一就我。雖然之前講到佢好差咁,但其實佢都有好好嘅一面,佢好善良中意小朋友,有時睇下新聞都可以睇到喊,我愛嘅就係佢依一點,我好愛佢,將來嘅嘢我都plan好哂,我剩係想同佢過世。

每個人都有佢嘅難處,我唔係100分嘅男朋友,佢都唔係100分嘅女朋友,正因為大家都包容到對方嘅唔完美,我地先可以一齊到依家。多謝大家肯睇落去
你仲死上嚟呀?
水蛇春咁長 一半既篇幅都係數緊女朋友唔好既野😂
琴晚樓主咪開咗post
又講返同一樣嘢
係咪又想俾人鬧多40頁
咁撚委屈真係可以分手呢
你問題
佢啱啱係 (2)到話要整合條女有幾衰
女朋友好慘
樓主份人真係正宗既鳩到冇人有
收皮啦 講咁多野咪就係想解釋女朋友有幾差 為左令自己好過咋 不如長篇大論解釋下你自己做過咩錯事啦
無direct quote?
樓主有前科架
樓豬做得最啱既事就係改啱咗個名
不如講埋你啲前科
有咩方法啫,一係順哂條女意,
一係掟煲囉,乜有第3條路?
樓豬attention seeker
師兄 認真既
分手啦 呢個女仔唔岩你
究竟你有幾憎你女朋友
ex就單純,女朋友就公主病
巴打話如果女友係藍就你贏,結果你就大大聲話女朋友呀爸係藍
咁你講下你做過啲咩野搞到你女朋友冇安全感呀?
喂好想知你同前度有幾刻骨銘心呀?經歷過啲咩先至咁要生要死無咗佢唔得呀?
「最重要嘅朋友」
建議想鬧樓主女友之前睇哂呢個post先

我女朋友仍住我同ex有嘢
https://lih.kg/2971725

本身上連登想取暖
點知比鬧到狗咁
自己出過軌(聲稱係同現任散左未復合之前發生)
然後見個勢唔妥 就搬埋現任女友老豆係藍絲出來講
然後宜家仲多個post 數臭現任

你有幾愛佢 從你一字一句已經好清楚
唔係一句我好愛佢 就係愛架

點極都唔明 仲話bully 佢
ex又純又天真又慘豬 ,快啲去呵返佢
不如叫埋你女朋友上嚟講吓
費事得你單方面係咁攻擊佢
Ex就善解人意 純情小白兔
現任就公主病脾氣差死港女
唯一數得出嘅優點只有心地好
你睇你講啲咁嘅嘢真係愛佢咩?
講真啦 你與其物質上滿足佢
不如你關心吓佢情緒上嘅問題啦
樓主以前偷食過
上次快到我都追唔切好多內心感受冇提到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞