女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
樓主係想大家鬧撚醒佢 迫自己直面性向
所以先持續開po比大家屌
作唔到的話分分鐘會㗎女朋友老豆係藍絲佢都即刻撲出嚟講
驚死啲人唔鬧佢女朋友咁
屌終於追到live

搵人答我!
樓豬整合完未呀? 仲未炒到車呀
同ex究竟經歷咗啲乜驚天地泣鬼神嘅愛情故事呀
肯分手未啫dllm
一皇幾后咪得囉
希望樓主share個post比女朋友
明白佢係幾咁重情義,難得一見嘅好青年
想嫁比樓主
屌你分分鐘同條臭雞ex仆撚咗
都係聯絡下啫,有乜問題
講撚到自己價值觀好正確咁
一個價值觀咁撚扭曲嘅人有咩做唔出
屌 分手囉 咪拖住條女啦如果你個ex對你黎講真係咁重要嘅話 好撚柒煩 攬住你個ex過世啦 廢鳩
咁話世伯做狗會唔會好啲?
可以死全家
建議樓主快d分手
樓主pin this
用左半粒鐘追哂post,為左方便新睇post 嘅大家唔好再哂時間係樓豬身上,決定整個總結

1. 樓豬屌極唔化,上個post 最後留言話多謝一眾巴絲打屌醒左佢,但轉個頭又唔忿氣開post 屌9 自己女朋友,百屌都未能成材,冇救架啦

2. 分清楚異性朋友 同前度女朋友 有咩分別,係咁偷換概念話女朋友下下要求自己同前度女朋友斷交=唔比同女性朋友接觸,冇限ff女朋友會限制自己識朋友,懷疑有小小唐氏,邏輯有問題

3. 明明痴男怨女嘅拍拖事都冇話岩定錯,唔夾咪睇邊個將就,依加個女朋友唔撚肯將就,自己又唔肯將就,咁咪分手囉,放生大家囉,但又唔撚肯,要魚與熊掌兼備,自我中心講到好撚愛但又唔放棄ex,同女朋友分手冇耐同人曖昧(復合過)
順便搵埋啲兄弟
搵人pin this
本次有人解釋佢個ex有幾咁八婆
樓豬就避而不談
Pin this 樓主

一早講清楚ex 同女朋友都係仔 咁咪無人話你囉

深櫃都可以喺度講下架嘛
唔好咁大壓力
樓主無諗過仇女討論區都無人撐佢
一開頭開post仲暗地沾沾自喜打算出返啖氣
喂呀!
你點可以咁鬧樓主個純純兔ex
人哋一陣又好委屈又要搵樓主同佢講返自己唔開心咗好多日要呵返㗎喇

樓主應承咗女朋友唔可以私下同純純兔聯絡㗎嘛
要樓主眼白白睇住純純兔唔開心又唔可以安慰佢 樓主個心會好痛

純純兔又同我哋冇親 點可能係要佢就我哋接受我哋咁話佢啫
.
講左2日謎底終於解開,
原來係白卡佬
個女仔真係要自求多福
搵人答我
大家好,我係比卡超冇電!!
都話咗方法得你徹底疏遠ex/你女朋友接受佢/分手

你話你地有共識你唔同ex私chat但ok一齊打機
咁即係你女朋友妥協咗囉 但根據你話你女朋友之前搶電話罵人嘅行為
你女朋友遲啲就會好似你咁一有嗌霎就不停拎返之前做過嘅為你讓步嘅事出嚟同你講
日日推post等到樓主肯放過自己飛咗條八婆為止
樓主我愛你
唔洗理其他人點睇
就算99.98% 嘅人屌你
我都撐你㗎!love you bra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞