女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
所以我地都有傾過下點樣可以同班兄弟玩同時冇個ex存在,佢唔係直接唔俾我同班fd玩
你好煩成個女人咁
係咪要開post開到正評多個負評你先肯停
就咁已經覺得你性格好難頂
樓主,我建議你唔好再覆了
雖然我係200% 撐你的
但你啲比喻真係有啲差得濟
你咁樣我唔知點幫你兜
你一時又將老母同ex擺同樣地位,一時又講到叫你唔聯絡ex = 殺流浪漢咁嚴重
越講越顯得你ex對你咁重要
我又唔小心俾你感動咗
但呢個重要關頭你係要說服大家你覺得現任重要啲架嘛
你控制下你啲愛意先
諗清楚先覆
但害你係一件造福世界至善至美嘅好人好事嚟
條女咁搓咪分 唔洗同我地解釋架喇賤狗
佢個ex你有冇食過
果然係白卡
屌,人地讓咗你,你夠膽死講到自己好可憐
樓主可唔可以比你女朋友聯絡方法我?
呢啲女仔唔值得你為佢咁好!
ex係單純女仔嚟
btw第一句真係世界級
咁你咪同你班兄弟講,話你女朋友唔鐘意我同個ex一齊玩囉屌你老母幾多歲啊,使唔使我幫你講
拍拖要避嫌咁簡單既道理都唔明
果個仲要唔係普通異性 而係你既ex 一個同過你咀攬屌既人
佢介意有乜問題 而你明知人在意你唔改仲要話有乜問題你接受唔到炸喎?
咁樣比唔到安全感人 唔係害人係乜
Exactly
不過樓豬一定會skip 呢啲point
淨係feel到你好不滿女朋友同重視ex,建議分手再追番ex
Btw, 知唔知咩叫避嫌?你仲要有偷食前科
講乜撚嘢
建議分手
同返ex一齊
On9 ,做兵就係咁嫁啦
樓豬應該係同ex 經歷生死,患難與共
點知散咗
之後是但就手搵條女溝,點知又受
洗濕咗個頭,又扮聖人好愛女朋友
但事實上,ex先係真愛
神聖不可侵犯
無錯,道德重要過自己條女
屌,你係弱智
答你老母咩

忽視女朋友感受 重視ex>>>>女朋友
覺得自己錫女朋友係皇恩浩蕩
女朋友唔比你同ex聯絡就罪大惡極 賤中之賤
要你同ex斷絕來往好似攞撚咗你條命咁 女朋友幾唔開心都無情講

依d咪錯囉! 錯撚晒呀
唔好偷換概念 女朋友吃醋唔想男朋友同ex聯絡係普世價值 人之常情 殺人唔係
你要吹撚到係價值觀問題你ok with喱樣野唔緊要
但話你害人個位係 女朋友介意就比你掉上連登公審
出左3個po til喱一刻你仲覺得點解要顧及女朋友喱個咁正常ge感受
喱個咁不可一世ge態度 你口講幾愛女朋友都係曬鳩氣
樓主幾多歲
中間分咗手幾耐

呢兩個問題一律唔答
樓主表示:

總之我啲感情咁混亂 咁求其 咁隨便
咁亂嚟 咁易中意人 咁易又回頭
都係冇問題啦
我係好仔 專一 值得信任嘅人

現任不滿我同ex聯絡
係現任太過無理取鬧
港女 公主病 情緒勒索 好女仔唔會咁做!!!

屌撚晒你哋連登仔!!!!
你哋都係唔信我!
我冇害人呀!!!屌撚晒你哋!
一個月內又分手又中意咗人又復合
感情求撚其咁又點!!!
總之我係專一好仔!
佢地係end game 一齊出生入死 你地連登仔識條春咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞