女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
佢介意 咁你咪要解決 更何況係你開po
李榮浩唔介意 咁外人有乜嘢好講?
舉例
你鍾意食煙
女朋友超級唔鍾意人地食煙 聞到陣味都想嘔
但係你係都要每日喺女朋友面前食支煙
女朋友講到明唔鍾意你食 覺得好臭
但你覺得唔食就冇自由
仲要話返女朋友轉頭係佢唔了解自己一定要食煙
點解平時遷就女朋友咁多但係食支煙都唔得
講緊你一回想自己對女朋友好既野淨係諗到送禮物呀臭鳩
仲有咩黎m會炆憎都忍

縮返入你ex個閪窿啦
你有咩內心感受啫幫你總結埋啦:
「我之前偷食過搞到現任唔信自己,我努力過啦係現任不識抬舉繼續對我無信任,仲公主病得寸進尺
相反ex好pure好true,有男朋友仲會pm我同我打機
點解我現任捨得搞到呢個pure true嘅女仔唔開心,現任真係一個好狠毒自私小器嘅女人
不過我唔想分手,又唔想同ex斷聯
大家俾d方法我點樣可以令到我現任唔好再介意我同我個ex」
點解你覺得自己冇問題
又要應承唔再同ex私下聯絡
ok咁姐係原來佢冇問題?
咪係
出軌
唔尊重女朋友
仲要係連登數臭女朋友
係你條柒頭錯呀 又想偷換概念
理撚得你奶埋佢屎眼咩
而加你同個ex私下聯絡啊奶咩都冇用啦柒頭
以為撈埋曬啲嘢嚟講就會幫你咩
追返個ex啦
撐你呀
見你講得出呢句野
就知你根本唔愛現任
拍散拖玩玩下就話叫條女條仔姐
你講到自己好愛女友想同佢過世
都仲係條條聲咁叫人
真係愛極有限
多謝幫手拉低正常男人標準
我唔知
只知樓主係絕對冇錯錯嘅係寶茱姐
支持樓主 樓主堅守己見 堅持同ex聯絡
好型 我哋個個濕晒
推得咁快,再唔留言又無得留

第一,呢度無人識你、你女友、你ex,你作為樓主,我地都係聽你一面之詞,再以事論事。如果你覺得風向係針對你,但2個post都未見你反省,你真係無得救。

第二,屌我ex老母,因為佢同你一樣咁賤。

第三,如果想轉風向,請立即同你女朋友分手,我哋會即刻讚你做咗件啱嘅事,THX。
支持樓豬一巴車埋去現任度
同埋記得鬧埋你現任 憑咩要個ex就佢呢條公主病死港女
唔喺女朋友面前食煙咪解決到 你依個例子咁簡單都做唔到就條仔有問題啦
????
樓主一定要繼續開po呀!!!!!!
愈嚟愈多人撐你呀!!!
覺得樓豬有林鄭嘅影子
佢出個軌仲同緊個ex私下聯絡啊
唔嘈先有問題啦
咩簡單,呢啲原則性問題嚟
咁佢叫我殺流浪漢我又要做?
你咁叻不如你又講下你同另一半相處點?
自爆唔答
等緊機會
自私到死
宜家就想食兩家茶禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞