女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
問你分咗幾耐又唔答
斷亂好威威喎,認清咗就等於無做過???
仲要話自己女朋友執住呢點成日話你
問極你單身咗幾耐都唔撚答嘅?
單身幾耐呀?
真分手定只係「鬧分手」呀?

點解你同你現任分過手又可以一齊返嘅
但你又話同ex有愛就唔會分手 唔會一齊返
媽,好亂呀
收皮啦
連同ex 唔好私下聯絡呢種都算係合理基本要求都做唔到

由第1個post到2
幾乎冇幫女朋友講一句好說話
一有踩女朋友嘅comment就即刻係到奶
邊個信你好愛女朋友呀
諗起Friends個Ross
“We were on a break!!”
無縫接軌 ok?咁未代表你對前一段感情唔夠認真,真係認真會唔會一分手就即刻同第二個「過電」啊😂
女朋友知道咗之後安全感低都好正常啫😬邊個會expect對方分完手可以咁快放低
其實我都讓咗步仲想點呢
呢個真係痴9線
根本兩者的地位調轉晒
衝口而出的先係真話
而家點兜都唔會有人信
扑埋野先算出軌
無扑唔當係
死都唔肯認自己錯 講到你女朋友咁差 你真係不如同人哋分手啦 你呢啲世紀好男人人哋襯你唔起呀
你呢啲賤種係理應要被任屌,無聲出都好正常因為道理唔喺你嗰邊,唔係你人好
快啲同你女朋友分手
唔好再禍害佢
我要再一次屌撚柒樓主呢啲冚家鏟
希望你快撚啲放過你條女
自己做得衰 仲好意思上黎屌自己女朋友
幫撚住個臭閪ex
佢冇講錯 你地係正一狗男女
樓豬仲係幫住個ex
為咗女友開個無ex 嘅group 就係bully 個ex

代入樓主:
我都只係偷食過啫 好嚴重咩?
點解同吓ex聯絡都要懷疑我喎...
咁樣好無理取鬧囉
我對你好唔代表我冇底線㗎喎
偷食還偷食 同ex聯絡還聯絡
係兩件事嚟
唔應該因為我偷食過 做錯過
就凝住我同ex聯絡都有衰嘢囉
你哋成班人都痴撚線!!
無理取鬧!!要求愈嚟愈高!!
總之我同ex keep聯絡冇錯
樓主…「唔係叫你啲朋友唔同你個ex玩」咁樣會唔會明啲?
收皮啦屌你老母
真係愛佢 想佢開心先為佢付出 會唔會咁樣逐樣逐樣數返出黎?
「通常食飯埋單都係我比,接送返屋企唔洗講啦,成日嘈完交成隻死狗咁又送禮物氹返佢,手機airpods ipad連macbook都係我送俾佢」
得喇講到尾
幾時分手同返ex一齊?
擺明就係 嗌個交 條女覺得唔係分手你又覺得自己係單身任食女 仲撚賤
不過算啦 你而家對佢咁好條女都將條底線越set越高 幫唔落條臭雞 打和啦
大家講哂分手
咪係囉,kick個ex走就話啫
屌你快撚啲分手啦
唔想你女朋友不停比你數臭
想你比女朋友飛
咁分左幾耐
又唔講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞