女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
我都知要有個人讓步,但點解我唔讓就係我錯,女朋友唔讓都係我錯,咩先叫正常要求?我識嘅fd都唔係剩係得我覺得同ex傾計冇問題,係咪我地唔正常
因為真係冇咩可能囉大家同一個圈子
Ex同自己班fd有group
同ex私下吹水
現任爸爸係藍絲
散過一個月,中間食過女

都唔太難

因為你地垃圾羣埋垃圾堆
大家都出軌叫雞,成堆垃圾圍爐,所以覺得好正常

即係唔夾
分手
講完
因為佢唔撚信你呀
無詳情你自己同你女朋友傾啦
點撚解佢會唔信你呀

點解一定係你錯咪因為個要求係好撚合理囉
屌你老母你係咪腦部殘障?
你個價值觀就係錯,前度大於現任本身呢個價值觀係好撚扭曲
代表你只會不斷拍再不斷分,唔會有長久感情
最適合你嘅另一伴就係同你本質相同嘅臭雞,唔係你現任
你呢種人渣正宗累人累物嘅真仆街嚟唔係扮

btw你問「你接受到佢接受唔到,就係我害人?」
正如你講,唔係你害㗎
係你現任害緊你咋因為佢耽誤緊你同前度
唔好話自己唔分手因為愛佢啦,你唔撚知咩叫愛佢,你亦都仲未有資格講愛佢
見你呢頭講到自己好愛佢所以唔分手
個頭話咩你地之間分過手仲貪新鮮鍾意另一條女,唔撚認同自己係出軌
你愛條撚咩含撚啦仆街
因為你啲friend唔係同你拍緊拖
同邊個拍拖就睇邊個㗎啦
你啲friend點解可以代表到你女朋友
「bb豬呀
我現任條八婆係無理取鬧咗少少
但我已經掟咗上連登公審喇
暗中踩咗佢好多腳 幫你報咗仇喇
唉 佢係公主病敏感咗啲
但你知啦 我同你係冇嘢㗎嘛
純打 機 好朋友咋嘛
我條女真係痴撚線
呢個世界邊有人會唔俾伴侶同ex聯絡㗎
我哋打 機機啦 乖 」
好啦好啦 撻著唔只send message
咁又點?單身洗唔洗keep住要報備我一齊緊嗰陣冇對佢唔住喎
正常要求做到唔叫讓步啦柒頭
個撚個排住隊答你啦柒頭
on撚9
垃圾樓主放過你女朋友啦
咪叫你搵個接受到你同ex聯絡既女友囉
俾意見你又唔聽
明唔撚明個重點永遠都唔係你有冇打算 係人地覺得你有冇打算
到最後都係佢唔信你條友 咁你問吓你自己做咗啲咩

我幫你答埋啦: 我咪就咗佢囉 why always me?
咁做咩同返現任一齊呀
真心撐樓主你女友唔係好女仔嚟
今日割五城明日割十城佢只會得寸進尺
今日唔畀你同個ex私通
隨時聽日逼你質老豆老母食屎!
呢啲女人真係唔值得你擁有
就咁睇你EX真係好你現任幾條街
建議樓主快啲飛鳩咗現任搵返EX
我覺得樓主同樓主班fd根本一擔擔
正如啲雞蟲group 都會話叫雞好正常

你見樓主同ex聯絡又試過開始拍拖果陣出軌
都知佢啲朋友咩質地
仲話我唔正常😔😔搞到我懷疑咗自己一下
你講到自己咁正常咪比曬三個post你而家個女朋友睇囉
你咁鬼正確
等你女朋友自己反醒下嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞