女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
放過你女朋友啦
斷ex聯絡係對現任好基本嘅尊重
點會係你錯,你都話你條女唔係好女仔,你再唔分手就要殺流浪漢
我識,佢話你奶咗第條女嘅閪
個ex應該由心入面笑緊出黎
家暴都可以忍
但講我ex就唔撚得
加油考埋先喇cls
加入做樓主打手了
bingo
激動到我字都打錯
上個post 都比人屌到1001 你仲要開多個出來比人屌
你怨得邊個?
咁唔該你反省下啦
估唔到你係揀現任就唔理ex嗰啲撚樣,傷心
到呢家都仲覺得人地針對你
你邊位呀

屌你嘅人都好清楚講晒d問題
成個支那人咁 有咩事就話人針對話歧視
唔會啦,咁單純
你寫漏咗

「樓主公主病無理取鬧諸多敏感成日發脾氣諸多要求嘅現任冇上連登,
不過我覺得個好女仔真心好朋友純情ex好大可能有上」

其實你買咁多嘢俾人,係人地想要定係你覺得人地想要?對人好唔係你想點樣對佢喎,係人地需要啲咩。不如都係分手啦,諗起樓主女朋友要長期同你嘈呢啲都覺得攰
如果你現任同你分手,就會有下一條女受害
唔分,佢又好慘

真係一個道德難題
殺流浪漢我真係笑左出嚟
點諗到依家講咩都入唔到大家耳錯咗一兩樣嘢就等同成個人都錯哂咁
啱啊

一隻手掌拍唔響

無端端做乜要發脾氣得閒得滯無屎柯?
緊係你做咗啲人哋唔鍾意嘅嘢先發脾氣啦
唔通開開心心嗰陣係會用發脾氣去表達

的確係你有前科先喎,你自己都承認嘅
佢不安好合理啊
佢而家不安因為你同ex私下chat
口講愛佢,又要不停喺度扯東拉西話佢有問題
你覺得自己啱
等個ex分手咪得
樓主 做咩復合姐咁 又話無新鮮感
你都揀左ex啦我地講咩都冇用啦
你一啲都冇體諒到你女朋友 開口埋口就話個ex好緊要好frd 成日話冇得避,避唔避開係你自己去決定 其實冇藉口可言 根本你由頭到尾都唔想斷ex嘅交往 然後又迫個女朋友接受 你撚有體諒過佢,你女朋友遇着你呢啲咁嘅人真係好可憐 佢仲肯同你一齊其實你已經執到

你話個ex係同中學班人一個圈子 好難避開唔相處 不過現實話你知 係呀 呢個世界就係咁 分開左就會好多呢啲問題 唔會有人接受到另一半個社交圈子仲有ex存在 你要發展下一段感情就要犧牲 一係你就唔好拍拖,但你要你另一半接受咁樣 你就係自私 其實你女朋友一啲都冇錯 我唔相信其他女仔會接受到你咁樣同ex相處 你一日唔去做抉擇 你一日都係傷害緊你女朋友
佢係真係想要,收到嗰陣好開心攬住我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞