女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
出過軌講咩對佢好好 笑大人個口

比舊錢出黎就當好好呀
笑撚左出聲
樓主真係弱智confirmed
同ex斷聯絡咪解決到囉
你依個例子咁簡單都做唔到就你好有問題啦
冇左個ex你就要同班兄弟絕交?
笑到我仆街
唔係佢面前食咪則係斬腳趾避沙蟲
都冇解決過個問題
唔同ex聯絡我地都覺得係好基本嘅事
屌 笑到仆街
快快手分手追返ex啦
告你哋恰弱智
原來唔係性格差,係弱智啫
套用返黎講,只係唔喺女朋友面前搵ex
近嘅好難唔介意

比啲例子你,我支莊有幾對分左手莊嘅pair,都會係grp到講下野,不過十次莊gath得兩三次先出,大家知道咩情況,都體諒,咪分開約囉。

但前提係,個男仔比到安全感個女朋友先得,要識handle 同平衝,你咩都做唔9到就哂氣啦

講真ex係social circle 入面呢啲例子我見得多,話咩影響兄弟友誼就收9皮啦,咁都唔撚識做,都唔方係好兄弟,一係班兄弟係弱智,你本身唔係咁on9,件事或者可能都仲有機會共存(只係或者可能),grp gath出多幾次,過幾年,等個女朋友有信心你係同個ex清過清水,或者都有私下contract 機會,依加搞到咁就收皮啦

不過樓豬都可以試下同女朋友分手,追返ex,再同女朋友keep contact,睇下ex介唔介意拎多個sample 囉
點會冇啊,樓主女朋友唔係好人嚟,遲d會叫佢殺流浪漢
同ex斷聯=冇咗班兄弟
想問樓主下個post係繼續數臭女朋友定係會透露下同ex有嘅驚天地泣鬼神經歷
咁係咪送完禮物畀你就可能畀帽你帶?
因為你態度仲係好似你同你個ex好撚委屈咁囉
你成個感覺仲係
「我哋聯絡冇問題架,天經地義,我冇錯,個ex好單純更加冇錯,
只係女朋友唔講道理,咁冇辦法唯有以後唔聯絡,好慘囉」

根本你同個ex一開始有心避嫌嘅話
打機呢啲雞毛蒜皮嘅嘢點會私下聯絡
你on9都算,你個ex都係女人嚟,冇可能諗唔到
而家做壞咗個頭邊有咁易undo返

你仲要到呢一刻都係唔幫自己女朋友
有邊個女仔會接受到男朋友為咗個ex踩低自己?
問題係有個on9仔好堅持咁講:

唔係ex重要,如果係_____,我更加唔可以讓步

女朋友唔中意,就要啲_____遷就佢?

秒撚左
女朋友叫你殺流浪漢 你就要殺?
你都係同返ex一齊啦
弱智臭撚配狗閪天生一對
重重複複
流浪漢 樓主講咗乜 想睇原文
無睇一陣返嚟,樓豬肯分手未
男人就應該做奴隸
黎m會炆憎要忍 所有野都忍
你發脾氣就係仆街
背住女朋友搵ex就可以了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞