女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
屌你 叫你分手又唔聽 係要到比人圍剿 自己解釋唔到又要攞彩
你真係低能 咁頂唔順女朋友你咪分手囉 無人逼你接受架
都唔知你開個新po解釋你所謂女朋友「勒索」你點樣點樣做乜鳩
覺得咁撚委屈無曬朋友 無得同ex(加啲朋友)繼續 你咪分手囉
咁樣講你女朋友你仲好意思話想同女朋友過人世
屌你老母啦賤渣
一班人打機 但係私chat
你女朋友覆你ex ex好唔開心 重同你講呀嘛
然後你重發女朋友脾氣添
世界和平守護者

其實都真,全靠呢個post我先可以見返巴絲都咁團結屌一個人
仲要係仇女集中地,唔係屌條女,係屌緊個戇㞗仔
等陣爆41頁就無得再笑
唔駛咁認真覆佢
樓主白卡架
認真意見唔會聽架
好正
樓豬現任就死港女 ex就純情小白兔
咁你做乜唔溝返個ex呀柒頭
攬住你個ex過世啦
分一個月就鍾意第二個
無扑過就無出軌

所以我都唔明點解樓主要咁委屈自己分手離開條公主病臭雞啦樓主deserve better
支持樓主
感情求其隨便 人盡可夫嘅人
都係值得信任 不應隨便被懷疑
情緒勒索點樣同人行落去?
你值得更好

希望樓主女朋友呢啲公主病睇到之後識得放過呢個咁好嘅男仔最重視個ex嘅仔 又咁快無縫接軌 又重情義又叻仔 樓主女朋友唔值得有咁好嘅仔
樓主, 有冇驗過智商?
咁易又鬼拍後尾枕
咁樓主真係唔話得
一嘈交分手approach第二條女跟住鍾意咗人去到未扑嘅stage再同現任和好一齊返可以喺一個月內完成
好有效率
樓主等你
小弟由細到大成日搏咀 唔駁就身痕 所以想借連登呢個平台去發表一D 講完出嚟 會激死屋企人的說話 亦歡迎一眾連登仔加入一齊搏 唔講咁多 即刻搏咀
樓主飛左女朋友未姐 你女朋友咁差 你值得更好呀 例如會陪你打機既ex
平時就深潛
見到人哋鬧佢Ex就即刻上水幫佢辯駁
然後到有位可以入現任即刻話現任老豆係藍絲
愛 我真係睇唔到
反而覺得樓主好憎自己條女
覺得同ex聯絡冇問題=放ex放得高過女朋友?
係咪你條女想你殺街邊流浪漢,唔肯殺=流浪漢重要過自己條女
俾人鬧到1001唔夠喉要特登開多個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞